Saimaa Clutch Summer -tapahtuma tuo e-urheilun Nuijamiehen elokuvateatteriin

Julkaistu la 13. heinäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Lappeenrannassa heinäkuun lopussa järjestettävässä tapahtumassa 1950 euron arvoisesta palkintopotista taistelee neljä Counter-Strike: Global Offensive -joukkuetta.

Imatran Pallo-Veikkojen ja Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston (LUT) yhteisen Trailblazersin järjestämä Saimaa Clutch Summer -tapahtuma on suoraa jatkoa huhtikuussa IsoKristiinassa järjestetylle Saimaa Clutch -tapahtumalle. Tällä kertaa tapahtumassa kilpaillaan Counter-Strike: Global Offensivessa.

Saimaa Clutch Summer
  • lauantaina 27.7. klo 12-21
  • Kulttuuritila Nuijamiehessä
  • maksuton sisäänpääsy
  • pelinä CS:GO, mukana paljon oheistoimintaa

Kulttuuritila Nuijamiehen elokuvateatterissa lauantaina 27. heinäkuuta pelattavaan finaaliin karsiutuu 16 joukkueen karsinnoista yhteensä 4 joukkuetta. Ensimmäiselle sijalle on tarjolla 1000 euroa sekä 500 euron arvoinen tuotepalkinto, kun vuorostaan hopeasija saa 450 euron arvoisen tuotepalkinnon.

Tapahtumassa on lisäksi paljon oheistoimintaa, kuten Nuijamiehen aulasta löytyvät pelipisteet ja Virtual Reality (VR) -nurkkaus. CS:GO-turnausta voi seurata elokuvateatterin valkokankaalta.

Saimaa Clutch Summer -tapahtumaan sisäänpääsy on maksutonta ja sen ikäraja on 13 vuotta. CS:GO-turnauksen karsintoihin voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella. Ensimmäiset 16 ilmoittautujaa otetaan karsintoihin mukaan.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta.

Kuva: Pekka Nummela / SEUL ry

Muokkaus klo 14.20: Palkintopottia korjattu.

Muut uutiset