Elisa Viihde CS:GO-liiga alkaa elokuussa

Julkaistu ti 2. heinäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Finnish Esports League ja Elisa Viihde järjestävät syksyn aikana Elisa Viihde CS:GO-liigan, jossa kahdeksan joukkuetta taistelee 40 000 euron palkintopotista. Liigan runkosarja kestää elokuun alusta syyskuun loppuun ja se huipentuu lokakuun puolivälissä jälleen järjestettävään Grail Quest -tapahtumaan Turkuun. Välierät ja loppuottelut pelataan Kupittaan Palloiluhallilla 18.-19. lokakuuta.

Elisa Viihde CS:GO-liigassa tullaan näkemään jo FEL:n aiemmista liigakausista tuttu haastajaliiga sekä tänä vuonna lanseerattu avoin liiga.

“FELin CS-liigoissa on nähty kaikkiaan yli 500 joukkuetta kilpailemassa Suomen CS:GO-kuninkuudesta. Näin laaja sarja tukee Elisa Viihteen ja FEL:n yhteistä missiota tarjota suomalaispelaajille uusia ja erityisesti konkreettisia polkuja kohti ammattilaisuutta”, toteaa FELin toimitusjohtaja Jussi Halme.

Kaikki Elisa Viihde CS:GO-liigan ottelut tullaan näyttämään suorina suomeksi selostettuina Elisa Viihteen kanavissa.

“E-urheilun merkitys kasvaa kovaa vauhtia niin maailmalla kuin Suomessa, ja Elisa Viihde on jo vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpana ja katsotuimpana CS:GO-sisällöntarjoajana. Olemme hyvin iloisia uudesta liigasta, joka vahvistaa asemaamme e-urheilun edelläkävijänä”, kertoo Elisan urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset