SEUL ja Elisa Viihde yhteistyöhön

Julkaistu ti 25. kesäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto ja Elisa Viihde aloittavat elektronista urheilua koskevan yhteistyön. Solmitun yhteistyösopimuksen tarkoituksena on hyödyntää osapuolten osaamista elektronisen urheilun toimintakentällä. Elisa Viihde toimii liiton pääyhteistyökumppanina ja on mukana kansallisessa kilpailu- ja maajoukkuetoiminnassa. Keskiössä ovat kotimaiset tapahtumat. Lisäksi osapuolet pyrkivät luomaan pelaajille mahdollisuuksia saada valmennusta ja opastusta. Alkanutta yhteistyötä on tarkoitus tulevaisuudessa laajentaa erilaisiin muihinkin nuorisotoimintaan liittyviin elektronisen urheilun hankkeisiin.

“Elisan tuki erilaisille elektronisen urheilun tapahtumille ja toimijoille on ollut merkittävää. Olemme pitkään hakeneet vastaavaa pääyhteistyökumppanuutta, jonka keskeiset arvot toimintaan ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että meillä on Elisa Viihteen kanssa mahdollisuus rakentaa yhä paremmin elektronisen urheilun kenttää tukevaa toimintaa”, kommentoi Suomen elektronisen urheilun liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Elisa Viihde tarjoaa kotimaisia e-urheilulähetyksiä niin suomalaisista liigoista ja turnauksista kuin myös kansainvälisistä turnauksista. Elisa Viihde toimii tänä vuonna Counter-Strike: Global Offensive -pelin eSM-operaattorina. CS:GO:n eSM-finaali pelataan Tubecon 2019 -tapahtumassa syyskuun alussa.

“SEUL on vuosia toiminut esimerkillisesti kehittäessään kotimaista e-urheilukenttää. On meille kunnia-asia nyt yhdessä jatkaa tätä missiota tarjoten kotimaisille toimijoille entistä paremmat puitteet menestyä. Meidän tulee olla ylpeitä siitä matkasta jonka olemme kuluneen vuoden aikana jo kulkeneet kohden ammattimaisempaa kilpapelaamisen Suomea ja nyt julkaistu yhteistyö tulee siivittämään kotimaisen e-urheilun aivan uudenlaiselle tasolle”, iloitsee Elisa Viihteen e-urheilun vastaava tuottaja Teemu Koski.

Kuva: Pekka Nummela / SEUL ry

Muut uutiset