Hae mukaan Tampereella järjestettävään tuomarikoulutukseen!

Julkaistu ke 8. tammikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Liitto järjestää vuoden 2020 ensimmäisen tuomarikoulutuksen Tampereella lauantaina 1.2.2020. Koulutus kestää yhden päivän ja kouluttajana toimii Miisa Nuorgam. Hakulomakkeen täyttämällä ilmoitat kiinnostuksesi osallistua kurssille ja toimia tuomarina e-urheilun tapahtumissa ja turnauksissa tulevaisuudessa. Hakemus on avoinna torstaihin 23. tammikuuta saakka.

Hakulomakkeeseen löytyy linkki uutisen lopusta. Hakemusten perusteella koulutukseen valitaan enintään 30 koulutettavaa. Hakemuksessa kysytään hakijan aiempaa kokemusta e-urheilun tuomarina toimimisesta ja kiinnostuksesta eri pelien tuomarointia kohtaan. Koulutukseen osallistuttuaan henkilö suorittaa tuomarinäytön. Näytön onnistuneen suorituksen jälkeen koulutuksen käyneelle henkilölle myönnetään tuomarikortti ja hänet lisätään Liiton ylläpitämään tuomarirekisteriin.

Tuomarin tehtävä on varmistaa turnauksen ja turnauspaikan kilpailullinen integriteetti. Käytännössä tämä tarkoittaa turnauslaitteiston toimivuuden, sääntöjen noudattamisen ja turnauksen aikataulun valvomista. Turnauksessa tuomarilla on vastuu turnauksen sujuvasta etenemisestä. Mahdollisessa ongelmatilanteessa tuomari selvittää tilanteen vakavuuden ja tarvittaessa avustaa tilanteen korjaamisessa. Tuomarin vastuulla on kommunikoida pelaajille mahdollisista ongelmatilanteista ja olla jatkuvasti pelaajien saatavilla sekä valvoa pelaajien oikeuksien toteutumista.

Hae koulutukseen täällä!

Lisätietoja

https://seul.fi/tuomaritoiminta

Muut uutiset