Dota 2 -legendat Topias "Topson" Taavitsainen ja Jesse "JerAx" Vainikka The International 2019 -turnauksen kolmen parhaan joukossa

Julkaistu pe 23. elokuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomalaiskaksikko Topias “Topson” Taavitsainen ja Jesse “JerAx” Vainikka taisteli joukkueensa kanssa tiensä arvostetun The International 2019 -turnauksen kolmen parhaan joukkoon. Taavitsainen ja Vainikka pelaa yhdessä maailman parhaista joukkueista, OG:ssa. Heidän lisäksi joukkueessa pelaavat myös australialainen Anathan ”ana” Pham, ranskalainen Sébastien ”7ckngMad” Debs ja tanskalainen Johan ”N0tail” Sundstein.

Joukkueen matka alkoi Upper Bracketin ensimmäisellä kierroksella Best-of-3 -ottelulla Newbeetä vastaan. OG voitti ottelun 2-0 lukemin. Seuraavaksi Taavitsainen ja Vainikka kohtasivat joukkueensa kanssa Evil Geniuses -joukkueen, jonka he lopulta voittivat 2-1.

OG voitti The International 2018 -turnauksen vuosi sitten, kuitaten joukkueelle noin 10,16 miljoonaa euroa. Pääseekö OG jälleen The International -finaaliin? Se selviää lauantaina 24. elokuuta klo 8.40, kun OG kohtaa Upper Bracketin finaalissa PSG.LGD:n, joka voitti aiemmissa Upper Bracketin vaiheissa sekä Virtus.pron että Vici Gamingin 2-0 lukemin. Kiinan Shanghaissa järjestettävän The International 2019 -turnauksen finaali pelataan sunnuntaina 25. elokuuta klo 9.00. Finaalin voittajajoukkue tienaa 45,5% turnauksen palkintopotista, eli tällä hetkellä lähes 14 miljoonaa euroa.