Kotimaisen e-urheilun eSM-finaalit viikonloppuna YouTube-kulttuurin keskellä

Julkaistu ma 12. elokuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Vuosittain järjestettävä Tubecon tuo suomalaisen YouTube-kulttuurin suoraan Helsingin Messukeskukseen. Tubettamiseen liittyvän ohjelman rinnalla tapahtumassa on tarjolla laaja valikoima e-urheilua. Tubecon 2019 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.-17. elokuuta.

Tubecon 2019
  • 16.-17. elokuuta Helsingin Messukeskuksessa
  • kymmeniä tubettajia, tuhansia faneja
  • Counter-Strike: Global Offensiven eSM-kilpailut

Elisa 5G-liiga tuo mobiilipelikiertueen viimeisen pysähdyksen Tubeconiin. Liigasta karsiutuu 4 mobiilipelaajaa syyskuun 14. päivä järjestettävään Arctic Invitational -turnaukseen, jossa järjestetään Elisa 5G-liigan finaaliottelut.

Vuoden viidennet eSM-finaalit

Suomen yksi suosituimmista e-urheilupeleistä on Counter-Strike: Global Offensive. Tubecon 2019 tuo CS:GO:n suomenmestaruusfinaalit Helsingin Messukeskukseen. Turnauksen palkintopotti on 10 000 euroa ja sen voittaja saa paikan syyskuun 14. päivä järjestettävään 100 000 euron Arctic Invitational -turnaukseen. Counter-Strike: Global Offensiven eSM-kilpailut järjestää Elisa Viihde.

Tubeconiin on karsiutunut LanTrek 2019 -tapahtumasta SJ Gaming, Vectorama 2019 -tapahtumasta HAVU Gaming ja FEL CS:GO-liigan kuudennelta sarjakaudelta Helsinki REDS ja KOVA Esports.


Tubecon

Tubecon on kerran vuodessa järjestettävä messutapahtuma. Se toimii suomalaisen YouTube-kulttuurin keskiönä ja antaa tubettajien seuraajille mahdollisuuden päästä tapaamaan heitä kasvotusten. Tapahtuma on täynnä erilaisia tubettamiseen liittyviä aktiviteetteja ja muuta oheistoimintaa.

Lisätietoja

http://esm.gg/pelit/counter-strikeglobal-offensive
http://esm.gg/operaattorit/elisa-viihde
https://tubecon.fi

Kuva: Pekka Keränen / Tubecon

Muut uutiset