100k esports järjestää Vergosa-verkkopelitapahtuman

Julkaistu ma 30. huhtikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Liiton jäseneksi keväällä 2018 liittynyt 100k esports järjestää Raumalla Vergosa-verkkopelitapahtuman.

Vergosa-verkkopelitapahtuma järjestetään Rauman harjoitusjäähallissa 29.6.-1.7.2018. Tapahtuman lipunmyynti on alkanut 29.4. ja tapahtumaan on kaavoitettu 288 konepaikkaa. Tapahtumaan voi ostaa myös kävijälippuja, jolloin konepaikkaa ei tarvitse hankkia. Tarkemmat turnausinfot tulevat päivittymään sivuille kevään aikana.

Talkoohaku on myös auki ja 100k tarjoaakin tapahtumajärjestämisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja tutustua uusiin tapoihin, tekniikoihin ja ihmisiin.

Satakunnan rannoilta kajahtaa myös muuta, sillä 100k on lanseerannut keväällä myös PUBG-joukkueen. Avoimen pelaaja- ja joukkuehaun kautta 100k päätyi aloittamaan tryout-jakson kyseisten pelaajien kanssa ja nyt voimme ylpeästi esitellä heidät joukkueena kaikille. Joukkueessa pelaavat Timo “zum11” Zumjakov, Severi “ThadLad” Saarinen, Jere “Tane1i” Virtanen sekä Jesse “Jazzi” Koiranen.

”Joukkueen motivaatio ja tahtotila sopii organisaatioomme ja visioomme. Olemme erittäin iloisia, että olemme voineet yhdistää nämä huikeat pelaajat keskenään. Näemme heissä jokaisessa valtavaa potentiaalia. Yleisesti ottaen 100k:n nykyisessä tilanteessa on hyvä lainata kuuluisaa ajattelija Jutilaa ja hänen tokaisujaan: ”Tehdään töitä ja mennään eteenpäin.” Toiminta on siis kasvanut tasaisesti ja nyt vastaamme mm. verkkopelitapahtumien osalta Vergosan muodossa siihen kysyntään, joka meille on tullut. Raumalla ei ole järjestetty aikoihin verkkopelitapahtumia ja otamme tämän tontin nyt haltuun” , kommentoi 100k ry:n puheenjohtaja Timo ”efs0n” Metsäjoki.

Lisätietoja:
http://100koo.org/vergosa/
http://100koo.org/pubg/

Muut uutiset