eSM 2018: Ensimmäiset turnaukset on julkaistu!

Julkaistu ke 11. huhtikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Vectorama-verkkopelitapahtumassa järjestetään Dota 2 -turnauksen finaali kesäkuussa. Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt käynnissä.

Verkkopelitapahtuma Vectoramassa pelataan kesäkuussa Dota 2 -turnauksen finaali. Turnaukseen ilmoittautuminen on nyt käynnissä osoitteessa https://vectorama.esm.gg/. Karsinnat pelataan onlinessa 29.4. alkaen, tarkemmat tiedot löytyvät myös osoitteesta http://www.esm.gg/.

Myös Finnish Sim Racing Association ry, FiSRA:n turnaussivusto on avattu osoitteessa https://fisra.esm.gg/. Ilmoittautuminen karsintaan päättyy 11.4., ilmoittautumaan pääsee tästä: http://simracing.fi/kaudet/27.

Vuonna 2018 eSM-kisojen toteutuksessa käytetään Xerberus-nimistä Ossi Pesosen ja Juho Niemisen kehittämää turnausjärjestelmää. Järjestelmä on käytössä kaikissa eSM-turnauksissa ja vaatii kisoihin osallistuvan pelaajan rekisteröitymisen. Järjestelmän kautta turnauksiin osallistuvat pelaajat sekä katsojat voivat esimerkiksi nähdä turnauksiin ilmoittautuneet pelaajat, seurata pelien tuloksia ja saada tietoa eSM-kisojen turnauksista. Liitto on osallistunut vahvasti turnausjärjestelmän kehittämiseen ja jatkossa myös jäsenet ovat osa turnausjärjestelmän kehitystä ja palautekanavaa.

Elektronisen urheilun SM-kisoihin osallistuminen on avointa kaikille Suomen kansalaisille, osallistumiseen vaaditaan yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2018 on 5 euroa. Pelaajalisenssi oikeuttaa pelaajan osallistumaan useampaan eSM-turnaukseen. Lisätietoja pelaajalisenssistä löytyy osoitteesta: http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/.

Lisätietoja:
http://www.esm.gg/
https://vectorama.esm.gg/
https://fisra.esm.gg/

Muut uutiset