Uusi projektikoordinaattori aloittaa työssään

Julkaistu ti 24. huhtikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Laura Haikala aloittaa liiton projektikoordinaattorina.

Laura Haikala aloittaa huhtikuussa tehtävät SEUL:n uutena projektikoordinaattorina. Tiiviissä yhteistyössä liiton toiminnanjohtajan kanssa, hän osallistuu eSM-kilpailujen tuotantoihin loppuvuonna 2018. Lauralla on pitkä yrittäjätausta ja opintoja viestintä- ja media-alalta. Hän tuo mukanaan liiton toimintaan myös luovaa näkökulmaa ja visuaalista osaamista.

”Odotan innolla tutustumista e-urheilun kotimaan kilpailuihin ja niiden järjestämiseen. Erilaiset pelit ovat olleet tärkeä osa elämääni lapsesta asti ja on jotenkin luonnollista täydentää ympyrää tällä tavoin. Loppuvuodelta toivon onnistumisia, uusia taitoja ja kiinnostavia tuttavuuksia”, kertoo Laura Haikala.

”Projektikoordinaattorin rooli on ollut liitolle erityisen tärkeä liittyen kotimaisen yhteistyö- ja kilpailutoiminnan toteutumiseen halutulla tavalla. Tervetuloa hyvään joukkoon Laura! Haluan lisäksi liittohallituksen puolesta kiittää Toni Jarkimaa ansiokkaasta työstä ja toivottaa onnea tuleviin tehtäviin”, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

eSM-kilpailut alkavat huhtikuussa iRacing ja Dota 2 -pelien karsinnoilla. Lisätietoja muista peleistä ja niiden karsinnoista ilmoitetaan myöhemmin. Elektronisen urheilun SM-kisoihin osallistuminen on avointa kaikille Suomen kansalaisille, osallistumiseen vaaditaan yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2018 on 5 euroa. Pelaajalisenssi oikeuttaa pelaajan osallistumaan useampaan eSM-turnaukseen.

Muut uutiset