Vastaa Pelaajataloa koskevaan kyselyyn ja voita harjoitteluviikonloppu viidelle

Julkaistu ti 1. heinäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Pelaajatalo alkaa pian olla valmis käyttöönotettavaksi. Nyt talon toteutukseen ja hinnoitteluun ehtii vielä vaikuttaa vastaamalla taloa koskevaan kyselyyn. Lue talon varustelukuvaus, anna oma mielipiteesi ja voit voittaa harjoitteluviikonlopun!

SEULilla on ihan pian suuria uutisia liittyen Pelaajataloon, eli julkistus. Tällä hetkellä talon yksityiskohtia hiotaan vielä kuntoon, ja haluaisimmekin ehdottomasti kuulla pelaajien mielipiteen muun muassa Pelaajatalon hinnoittelusta. Olemme koonneet lyhyen yhteenvedon talon varustelusta, joka kannattaa lukea läpi ennen palautteen antamista.

Pelaajatalon varustelu

Liiton ylläpitämässä asunnossa on pelitila, olohuone, makuuhuone, toimistotila, keittiötilat, wc, kylpyhuone sekä sauna. Liitto huolehtii asunnon kalustamisesta. Pelitila on varustettu viidellä tehokkaalla pöytätietokoneella, joiden kapasiteetti on riittävä eri elektronisen urheilun peleille. Tietokoneille on varattu riittävä määrä pöytätilaa ja työtuolit. Olohuone sisältää myös ruokailukalustuksen kuudelle henkilölle.

Keittiö on ruokailutilan välittömässä läheisyydessä. Keittiössä on jääkaappi ja pakastin sekä tarvittavat välineet ruuanlaittoon ja ruokailuun. Talon siivousvälineille tarkoitettu kaappi löytyy myös keittiöstä. Pelaajatalossa on myös normaalia asuntoa vastaavat peseytymis- ja saunatilat. Liitto tarjoaa pelaajille käsi- ja kylpypyyhkeet käyttöön harjoittelujakson ajaksi.

Talossa sijaitsee yleinen oleskeluhuone ja konsolipiste harjoittelua varten. Huoneesta löytyy vähintään yksi televisio ja liiton hankkimat pelikonsolit. Huone on kalustettu sohvalla sekä nojatuolilla.

Makuuhuone on suunniteltu joukkueen tarpeita varten. Huoneesta löytyy kaksi kerrossänkyä ja yksi lisäsänky, yhteensä viisi makuupaikkaa. Kaappitilaa on varattu henkilökohtaisten tavaroiden säilytystä varten. Liitto tarjoaa pelaajille vuodevaatteet, peitot sekä tyynyt harjoittelujakson ajaksi.

Tietoliikenneyhteyksien osalta asunnossa on 100/10 megabitin valokuituyhteys internetiin ja tietoliikennekapasiteettia voidaan kasvattaa tarpeen vaatiessa. Kapasiteetti myös mahdollistaa useiden streamien ylläpitämistä.

Oheisesta linkistä pääset vastaamaan Pelaajatalon kyselyyn. Vastammalla voit vaikuttaa talon toteutukseen sekä hintoihin. Vastanneiden kesken arvotaan harjoitteluviikonloppu viidelle Pelaajatalossa.

Muut uutiset