Hallituksen kokouksen 25.6. yhteenveto

Julkaistu to 26. kesäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Hallituksen kokouksessa 25.6. oli jälleen paljon asiaa. Lue lisää muun muassa IeSF World Championship -maailmanmestaruuskilpailuista, heinäkuun tapahtumista ja tietysti SEULin uudesta jäsenestä!

SEULin hallitus kokoontui jälleen 25.6. keskustelemaan kesän ja ensi syksyn elektronisen urheilun asioista. Pöydällä oli jälleen paljon tärkeitä ja mielenkiintoisia asioita ennen ensi kuun liittohallituksen kokousta, jossa valitaan SEULille uusi puheenjohtaja.

Jäsenistössä muutoksia

SEULin jäsenen, Suomen Bändipelaajien, toiminta on lakannut, ja he ilmoittivat nyt eroavansa liitosta. Samalla SEULin riveihin liittyi muun muassa YLE:n Dreamhack-lähetyksestä tuttu selostusporukka Huutosakki. Tervetuloa mukaan!

IeSF World Championship -maailmanmestaruuskilpailut

SEUL valmistautuu jo marraskuussa järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin. Suomesta lähetetään mahdollisuuksien mukaan täysimääräinen joukkue, eli edustaja joka lajiin. Karsinnat maajoukkuepaikoista pelataan kesän aikana, ja karsinnoissa pyritään hyödyntämään SEULin jäsenten tapahtumia. Maajoukkueesta ja karsinnoista julkaistaan huomenna erikseen uutinen, jossa annetaan asiasta lisätietoa.

SEUL on mukana tukemassa Tanssipelaamisen EM-kisoja ja Dota 2 -kisakatsomoa

SEUL on mukana tukemassa jäsentensä Suomen Tanssipelaajat ry:n ja JeSSe ry:n toimintaa. Suomen Tanssipelaajat ry järjestää heinäkuussa Helsingissä Tanssipelaamisen EM-kilpailut ja JeSSe ry Dota 2 -kisakatsomon Jyväskylässä. Liitto on mukana yhteistyössä molemmissa tapahtumissa, sekä tukee tapahtumia rahallisesti.

SEULin TeamSpeak on pian täällä

SEUL haluaa tarjota suomalaisille tiimeille ja pelaajille mahdollisuuden käyttää ilmaista TeamSpeak äänikommunikaatio-ohjelmaa. Yhteistyökumppaniksi on valikoitumassa Kapsi internetkäyttäjät ry, ja toimintaan uusi palvelu on tarkoitus saada kaikkien käyttöön kesän lopulla. Lähempänä käyttöönottoa julkaistaan lisätietoja palvelusta, muun muassa siitä, miten tiimit ja pelaajat voivat parhaiten hyödyntää palvelua.

Kutsumme eSports-väen saunomaan 19.7. Helsinkiin

Kuten eilen julkaistusta uutisesta näkyy, kutsumme eSports-väen saunomaan yhdessä Helsingissä 19.7. Rennossa illanvietossa on tarkoitus tietysti saunoa, keskustella eSportsista ja tutustua toisiimme. Mahdollisuus on myös seurata Dota 2:n The International 4 -turnausta isolta valkokankaalta. Lipuilla on hintaa 10 €, tule mukaan!

Hallitus kokoontuu nykykokoonpanollaan vielä kerran linjauspäivään 5.7. Kokouksessa on tarkoitus keskustella etenkin liiton tulevaisuudesta ja pyrkiä valmistelemaan liitolle parhaat eväät tulevaisuuteen. Ylimääräinen liittokokous järjestetään saunaillan jälkeen, 20.7. Liittokokouksessa käydään läpi vuotta 2013 sekä valitaan uusi puheenjohtaja ja järjestetään hallitusvaalit.

 

Muut uutiset