Maajoukkue-esittelyssä: Miikka "SuNny" Kemppi

Julkaistu ma 3. lokakuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Aurinkoiseksi kutsuttu Miikka "SuNny" Kemppi on yksi kokeneimmista pelaajista ENCE:n rivissä.

Miikka “SuNny” Kemppi on 22-vuotias ammattipelaaja, joka aloitti kilpailullisen pelaamisen Counter-Striken version 1.6 parissa. Hän kuului myös ENCE eSportsin ensimmäiseen kokoonpanoon ja onkin pisimpään kyseisessä organisaatiossa pelannut pelaaja.

Miikka "SuNny" Kemppi pelaamassa SM-tittelistä. Kuva Emmi Halmela.

Miikka ”SuNny” Kemppi pelaamassa SM-tittelistä. Kuva Emmi Halmela.

Kemppi tunnetaan arvaamattomasta pelityylistään, joka välillä myös kostautuu kierrosten häviöinä. Yleisesti häntä käytetään ns. “entry-pelaajana” joukkueessa.

Kemppi lähtee turnaukseen voittamaan, mutta löytää myös paljon osatavoitteita:

  • Henkilökohtaisena tavoitteena minulla on tuoda joukkuetta yhtenäisemmäksi. Haluan toimia esimerkkinä joukkueen uusille pelaajille ja pelata hyvää “kauntteria” alusta loppuun. Pyrin pitämään myös henkilökohtaisesti jokaisen pelaajan mukana otteluissa.

Kempin mukaan joukkueesta hävisi valtavasti kokemusta, kun Aleksi “Allu” Jalli sekä Mikko “xarte” Välimaa poistuivat kokoonpanosta.

  • Maajoukkueleirityksessä on ollut tärkeätä keskittyä paljon tarkemmin yksityiskohtiin ja erikoistilanteisiin. Kaikkia seitsemää karttaa emme kuitenkaan ehdi saada kuntoon, joten on ollut parempi keskittyä vain muutamiin.

Maajoukkueleiri oli Kempin mukaan todella tärkeä, koska sen avulla joukkue pystyi rakentamaan toimivampaa yhteistyötä.

Muut uutiset