Maajoukkue esittelyssä: Juho "Juhob" Lampinen

Julkaistu la 1. lokakuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Juho "Juhob" Lampiselle tuleva turnaus asettaa lisähaasteita roolituksen muutoksen myötä.

juhob_ha%cc%88ivytysJuho “Juhob” Lampinen on toinen kahdesta ENCEen alusta asti kuuluneesta pelaajasta. Kirkkonummelainen on saanut nähdä paljon kuluneen vuoden aikana, mutta nyt hänen edessään on matkan lisäksi myös suuria pelillisiä haasteita, sillä aikaisemmasta ns. entry fraggerin roolista AWP-pelaajaksi nostetun Lampisen opettelu uuteen roolin on jo alkanut vasta kuukausi sitten.

  • Roolimuutoksella on todella suuri vaikutus. Sijoittuminen on todella erilaista aikaisempaan verrattuna ja kaikissa taktiikoissa paikat ovat vaihtuneet. Iso työ on vielä edessä, että opin roolin paremmin.

AWP ei sentään ole Lampiselle aivan tuntematon ase. Aiemmissa joukkueissaan hän on kyllä tottunut sitäkin käyttämään, mutta viimeisen kahden vuoden ajan hän on pelannut pelkästään kivääreillä. Nähtäväksi jää, miten hän pystyy kantamaan joukkuetta uudessa roolissa.

Maajoukkueleiri on ollut Lampiselle raskas. Maajoukkueen unirytmiä käännetään jo ennakkoon sopimaan paremmin Jakartan aikavyöhykkeeseen, mikä tarkoittaa myös aikaisempia herätyksiä koko leirin ajan.

Lampinen tunnetaan aktiivisena harjoittelijana, joka joukkuetreenien lisäksi pelaa paljon myös yksilötaitojaan hioen. Varsinkin nyt roolimuutoksen yhteydessä tämä on tärkeätä, jotta toiminta kehittyy rutiiniksi ja alkaa tuottaa tulosta peleissä. Suuria henkilökohtaisia odotuksia hän ei kuitenkaan turnaukselle aseta:

  • Ei tässä hirveitä odotuksia ole. Toivottavasti pystyn pelaamaan peruspeliä, suoriutumaan turnauksesta.

Muut uutiset