Gran Turismon Suomen mestaruus kilpailtiin viime lauantaina

Julkaistu pe 12. tammikuuta 2024
Takaisin uutisarkistoon

Finnish Auto Simracing Team ry:n (FAST) järjestämä Gran Turismo 7 finaali, osa Suomen mestaruussarjaa, huipentui Tubecon Gamesissa 6. tammikuuta. Tapahtuma pidettiin Tampereella, ja se tarjosi simracing-harrastajille mahdollisuuden näyttää taitonsa virtuaaliradoilla. Loppuunmyydyssä tapahtumassa kokoontui tuhansia ihmisiä ja kisaaminen niin isossa tapahtumassa vaati kuljettajilta todella paljon enemmän kuin ensin järjestetty online-karsintasarja.

Finaalipäivä aloitettiin aika-ajoilla, jossa 3 parhaan joukkoon ylsivät kuskit Holm, Karhapää ja Könönen. Kuitenkin finaaliajossa kolmen johto vaihtui, kun aika-ajojen neljännen ja viidennen sijan kuskit Stolt ja Hyttinen kiisivät kohti toista ja kolmatta sijaa, jättäen taakseen Karhapään ja Könösen. Holm pystyi pitämään aika-ajoissa saavutetun ensimmäisen sijansa, ja varmisti itselleen Gran Turismo 7 Suomen mestaruuden. Onnittelut voittajalle ja kiitos jokaiselle osallistujalle jännittävästä kisasta !
Suomen mestaruussarjan viralliset sijoitukset:
1. Holm
2. Stolt
3. Hyttinen
4. Karhukorpi
5. Karhapää
6. Könönen
7. Leinonen
8. Saaristo
9. Kananen
10. Keskinen
11. Lehkonen
12. Anttonen
13. Mattila

 

Gran Turismon Suomen mestaruussarja Tubecon Gamesissa korosti suomalaisen simracingin suosiota. Tapahtuma ei ainoastaan kruunannut parhaita kuljettajia, vaan vahvisti myös simracing-yhteisön yhteenkuuluvuutta. Se osoitti, että simracing on enemmän kuin peli – se on kilpailua, intohimoa ja yhteisöllisyyttä, jotka yhdistävät harrastajia ympäri Suomea. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää finaalista ja Finnish Auto Simracing Team ry:stä.

Muut uutiset