FELin CS:GO-liigan loppuottelu syksyllä Tampereella

Julkaistu to 29. kesäkuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Finnish eSports League eli FEL järjestää syksyllä Tampereella Counter-Strike: Global Offensive -liigan loppuottelun, jonka palkintopotti on 15 000 euroa.

Finnish eSports Leaguen eli FELin Counter-Strike: Global Offensive -liiga käynnistyy 31. heinäkuuta ja huipentuu 5. lokakuuta. OMEN by HP -loppuottelu pelataan Tampere-talossa ALSO Expo -tapahtuman lavalla. Paikalle on pääsy messuvierailla, mutta loppuottelu ja myös osa sarjaotteluista lähetetään suorana FELin Twitch-kanavalla.

CS:GO -liigan nykyisten 15 joukkueen rinnalle sijoitetaan ennen kauden alkua joukkueita Suomen kärjestä. Runkosarja ja pudotuspelit pelataan kotikoneilta, loppuottelu puolestaan ALSO Expossa. Suomessa tähän asti suurin CS:GO -kilpailun voittajalle maksettu potti on ollut vuonna 2016 Assembly-tapahtuman 12 000 dollaria (n. 10 800 euroa). FELin liigan palkintopotti on 15 000 euroa, josta voittajalle on luvassa 12 000 euroa.

“Haluamme tarjota katsojille parasta suomalaista e-urheilua, ja ammattimaisessa liigassa palkintopottien on oltava houkuttelevat”, kommentoi FELin hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen, joka on myös jääkiekon SM-liigan ja jääkiekkoliiton pitkäaikainen toimitusjohtaja.

“FEL on edennyt askel askeleelta eteenpäin, ja alku on ollut vahva. Netissä lähetettävät suorat ottelulähetykset ovat laadukkaita ja Tampereen LanTrek-tapahtuman lavalla kevällä pelattu CS-liigaottelu oli onnistunut kosketus yleisötapahtumiin. Sponsoririntamalla olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme HP:n ja ALSOn yhteistyökumppaneiksi.”

SEULin jäsen FEL on vuonna 2015 perustettu suomalainen yritys ja liigatoimija. FELin järjestämiä CS:GO- sekä Hearthstone -liigoja on pelattu molempia nyt kaksi kautta. CS:GO hallitseva mestari on Conquer Gaming, Hearthstonen taas Sauli “zumpp” Rinta-aho.

Lisätietoa: https://fel.gg/

Kuva: Lauri Ellilä / Eventphotography.fi

Muut uutiset