NHL-turnauksen voitto Suomeen!

Julkaistu ke 20. kesäkuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

NHL Gaming World Championship -turnauksen voitti Erik “EKI” Tammenpää.

NHL Gaming World Championship -turnauksen finaalit pelattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Las Vegasissa. Voittajaksi pelasi suomalainen Erik “EKI” Tammenpää ja ansaitsi voitostaan 50 000 dollaria.

NHL Gaming World Championship -turnaus alkoi avoimilla verkkokarsinnoilla Euroopassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Jokaisen alueen kahdeksan parasta etenivät alueensa loppukarsintaan ja kaksi ansaitsi paikan Las Vegasin finaaliin. Turnauksen palkintopotti oli 100 000 dollaria, josta toiseksi sijoittunut David “JrPens91” Roebuck tienasi 15 000 dollaria.

Finaaliin tiensä oli selvittänyt yhteensä kuusi pelaajaa, joista kaksi oli Yhdysvalloista, kaksi Kanadasta ja kaksi Suomesta. Suomesta pelaamassa olivat Erik “EKI” Tammenpää (Helsinki REDS) sekä Arttu “Artuzio” Mustila. Turnauksessa pelattiin NHL 18 -peliä ja se järjestettiin ensimmäistä kertaa.

Liitto onnittelee Erik Tammenpäätä turnauksen voitosta!