Kajaani

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia / http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/eSports

Harjoituspaikat sijaitsevat Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa. Ympäristö on tilava, ja paikanpäälle on rakennettu valmiiksi loistavat ympäristöt pelaamiselle. Tiloista löytyy valmiiksi pelituolit, laadukkaat tietokoneet, 144hz näytöt sekä myös hiirimatot, näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Kuitenkin pelaaja voi käyttää hyvin omia kuulokkeitaan, näppäimistö, hiirtään ja hiirimattoa. Ympäristö on todettu toimivaksi jo NeSA 2017 CSGO turnauksessa, jossa suomen huippujoukkueet ja muutama ulkomaalainen joukkue kilpailivat heinäkuussa 2017.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia toimii maajoukkueen virallisena harjoituskeskuksena.

Vuokrattavat pelitilat

Helsinki

Gaming Lounge Helsinki Finland / https://www.glhfin.fi/
GLHF eli Gaming Lounge Helsinki Finland on joulukuussa 2018 avattu pelitila Helsingin ydinkeskustassa. GLHF toimii osoitteessa Runeberginkatu 17, jonne on matkaa Kampin metroasemalta n. 400 metriä. Pelitilassa on 40 korkean tason pelitietokonetta, joille on asennettu käytännössä kaikki suosituimmat pelit. Toiveiden mukaan myös muiden pelien asennusmahdollisuutta voidaan selvittää. Koneita voi vuokrata tuntiperusteisesti yksilöpelaajille tai joukkueille. Pelitilassa voidaan järjestää myös esimerkiksi turnauksia! Lisäksi tiloissa on Lounge, jossa esitetään pelitapahtumia, striimejä ja peliaiheisia videoita. Loungen käyttö on ilmaista.

Maunula / https://varaamo.hel.fi/resources/avfxtx72lrfa?date=2017-05-05
Maunula-talossa on vuokrattava PC-ryhmätila, jota voi käyttää esimerkiksi kavereiden kanssa pelaamiseen tai oman joukkueen harjoitteluun. Tilassa on 10 tietokonetta ja oheislaitteet sekä mahdollisuus käyttää videotykkiä.

Shelter Gameroom / https://shelter.gg/
Shelter Gameroom on Kaisaniemessä sijaitseva pelitila, jossa on yhteensä 64 pelipistettä, 4 sohvaa konsolipelaajille ja maksimissaan 10 hengelle tarkoitettu yksityishuone. Shelter Gameroomissa on mahdollista järjestää juhlia ja yksityistilaisuuksia.

Seinäjoki

OmaSp Gaming Househttp://www.rynnakkoviikset.com/omasp-gaming-house/

OmaSp Gaming House on Seinäjoella sijaitseva pelitalo. Pelitaloa voi vuokrata yksityiseen käyttöön hinnaston mukaisesti. OmaSp Gaming Housen varaamalla saa käyttöönsä kuusi tietokonetta laitteineen, sängyt kuudelle henkilölle, PlayStationin kahdella ohjaimella sekä peli-, rentoutumis-, nukkuma-, keittiö- ja WC-tilat. Lisäpalveluina voi ostaa petivaatteet, pyyhkeet ja aamupalan.