Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa toimii jo usean vuoden kokemuksella esports-linja, joka koostuu pääasiassa pelaamisesta.

Koulutuksessa voi kehittää itseään kilpapelaajana, omistautua treenaamiselle ja oppia, mitä menestyminen vaatii pelitaitojen lisäksi. Vierailevina valmentajina on alan kotimainen kerma. Aiempien vuosien opiskelijoille linja avasi ovet seuratasolle. Esports-koulutus on vuoden mittainen.

www.ahlman.fi/koulutushaku/esport-linja

 

HEO
HEO:ssa järjestetään esports-opintoja, joissa perehdytään harjoittelun lisäksi myös urheilulliseen elämäntapaan. Osana opintoja opiskelijoista luodaan pelijoukkueet, jotka osallistuvat turnauksiin.
www.heo.fi/opintotarjonta/mediaopinnot/esports

 

Varalan urheiluopisto
Ohjaajakoulutus on Varalan urheiluopiston ja Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston yhteistyössä järjestämä monimuotokoulutus. Ohjaajakoulutus kestää vuoden verran ja siellä syvennytään kattavasti erilaisiin valmennusteemoihin sekä toimintaympäristön kehittämiseen. Sisältöjä ovat muun muassa ohjaamistaitavuus, fyysinen toimintakyky, pedagogiikka, valmennuksen perusteet, toimintaympäristön hallinta ja kehittäminen, sekä vahva kattaus e-urheilun lajiosaamista.
www.varala.fi/opiskelu/e-urheilun-ohjaajakoulutus