Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa toimii jo usean vuoden kokemuksella esport-linja, joka koostuu pääasiassa pelaamisesta.

Koulutuksessa voi kehittää itseään kilpapelaajana, omistautua treenaamiselle ja oppia, mitä menestyminen vaatii pelitaitojen lisäksi. Vierailevina valmentajina on alan kotimainen kerma. Aiempien vuosien opiskelijoille linja avasi ovet seuratasolle.

eSport-koulutus on vuoden mittainen ja haku 14. elokuuta 2019 alkavalle lukuvuodelle on käynnissä 28. heinäkuuta asti.

http://www.ahlman.fi/esport-linja

 

HEO

HEO:ssa järjestetään eSport -opintoja, joissa perehdytään harjoittelun lisäksi myös urheilulliseen elämäntapaan. Osana opintoja opiskelijoista luodaan pelijoukkueet, jotka osallistuvat turnauksiin.

Osalle opintolinjoista otetaan opiskelijoita myös kevätlukukaudelle 2019. Haku nyt on käynnissä.

https://www.heo.fi/

 

Laajasalon opisto

Laajasalon opistossa käynnistyy syksyllä 2019 Esports-koulutus. Pelaaja pääsee kehittämään itseään yksilönä ja joukkueen kanssa eri peleissä. Koulutuksen sisältönä ovat mm. kilpapelaajan treenaaminen, pelaaminen ja aikataulutettu tekeminen. Huomiota kiinnitetään menestymisen eri osa-alueisiin: ruokavalioon, kehonhuoltoon, stressinsietokykyyn ja unen laatu. Koulutuksessa tavataan suomalaisia valmentajia, joukkueita ja pelaajia. Haku koulutukseen on nyt käynnissä.

http://www.laajasalonopisto.fi/koulutustarjonta/taiteen-koulutus/esports/