Porin eSport-keskus

Porin eSport-keskus 2019 avattu pelitila Porin ravidan yhteydessä.  Porin eSport-keskus toimii osoitteessa Ravintie 1, 28130 Pori. Pelitilassa on 20 korkean tason pelitietokonetta, joille on asennettu käytännössä kaikki suosituimmat pelit. Koneet sijoitetaan tarpeen mukaan raviradan katsomotilaan, joten koneet eivät ole jatkuvasti käytettävissä. Koneita voi vuokrata sopimuksen mukaan. eSport-kerho kokoontuu keskuksella keskiviikkoisin. Pelitilassa voidaan järjestää myös esimerkiksi turnauksia! Katsomotilat, laadukas AV-laitteisto sekä radan ravintola mahdollistavat myös pelitapahtumien järjestämisen.

Porin eSport-kerho

Porin eSport-kerho kokoontuu Raviradan tiloissa keskiviikkoisin. Kerholaisten käytössä on 20 laadukasta pelitietokonetta ja osaavat vetäjät.

Harrasteryhmä harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin raviradalla. Harrasteryhmä on tarkoitettu pelaajille kehittää pelitaitojaan rennossa hengessä.

Kilparyhmät harjoittelevat kahdesti viikossa ja tarjoavat tavoitteellista valmennusta heille, jotka haluavat kehittää itseään sekä osaamistaan (toinen kerta raviradalla keskiviikkoisin ja toinen kerta etänä kerhon Discort-kanavan kautta valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana). Keväällä 2021 on käynnissä CS:GO- valmennus

eSports – Porin Ravit