Espoo

Karakallion nuorisotila
Karakallion nuorisotilassa pelilaitteet ovat vapaasti käytettävissä ja tiloissa järjestetään pelitapahtumia ja kilpailuja. Nuorisotila osallistuu myös verkkopeliliigoihin ja järjestää LAN-verkkopelitapahtumia.
http://www.espoo.fi/fi-FI/Nuoret/Kivaa_tekemista/Nuorisotilat/Karakallion_nuorisotila

 

Helsinki

Nuorisotalo Merirasti
Merirasti on erikoistunut pelitoiminnan järjestämiseen. Pelaamisen lisäksi nuorisotalolla on mahdollisuus streamata, kokeilla selostusta sekä editoida omia videoita ja kuvia. Perjantaisin nuorisotalolla järjestetään peliperjantai.
http://merirasti.munstadi.fi/

Pasilan nuorisotalo
Pasilan nuorisotalolla on 11 tietokonetta pelaamista varten. Syksyisin ja keväisin järjestetään lan-tapahtuma, joista tiedotetaan erikseen.
http://pasila.munstadi.fi/

Tapulikaupungin nuorisotalo
Tapulikaupungin nuorisotalolla on Pelitalon etäpiste, josta löytyy 10 tietokonetta laajalla pelivalikoimalla. Pelitila on vapaasti käytettävissä nuorisotalon aukioloaikoina pelien ikärajojen puitteissa.
http://tapulikaupunki.munstadi.fi/

Hämeenlinna

Bunkkeri-pelitoiminta

Bunkkeri järjestää lan-tapahtumia ja lisäksi Hämeenlinnasta löytyy kaksi Bunkkeri-pelitilaa.
http://bunkkeri.gg/

 

Hyvinkää

Hyvinkään pelitalo
Pelitalossa järjestetään peli-iltoja ja talolta löytyy tietokone-, konsoli-, lauta-, kortti- ja miniatyyripelejä. Toimintaan kuuluu myös nuorten omat toimintaryhmät esimerkiksi elektronisen urheilun joukkueiden muodossa.
http://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/hyvinkaan-pelitalo/

 

Joensuu

Nuorisokeskus Whisper
Nuorisokeskus Whisperissä on nuorille käytettävissä pelitietokoneet ja useita pelejä. Lisäksi nuorisokeskuksessa järjestetään erilaisia turnauksia PS4:lla, esimerkiksi perjantai-iltaisin järjestetään Streetfighter / NHL18 -turnaus.
https://nuortenjoensuu.fi/fi/nuorisotalot/whisper/#.WnA9eKhl80A

 

Kajaani

Nordic eSports Academy
Nordic eSports Academy järjestää kesäisin elektronisen urheilun harjoitusleirin Kajaanin Ammattikorkeakoulun kanssa. Vuoden 2018 leiri järjestetään 11.6.-5.7., jonka jälkeen järjestetään Counter-Strike: Global Offensive -turnaus 6.-8.7.2018, jonka palkintopotti on yhteensä 10 000 euroa. Harjoitusleiri on sopiva kaikkien pelien harraste- ja ammattilaispelaajille. Harjoitusleirillä järjestetään pelaamista käsitteleviä luentoja sekä pelivalmennusta.
https://www.nordicesports.academy/


Kemi

Toimintakeskus Takitsu
Toimintakeskus Takitsussa on nuorten käyttöön tietokoneita ja konsoli, lisäksi Takitsu järjestää lan-tapahtumia.
http://www.lanuti.fi/Suomeksi/Valitse-kunta!/Kemi/Nuorisotilat/Toimintakeskus-Takitsu

Kouvola

Inkeroisten nuorisotila
Inkeroisten nuorisotilalla on mahdollisuus pelata pelitietokoneilla tai PS4 -pelikonsolilla.
https://www.nuortenkouvola.fi/index/nuorisotilat/inkeroistennuorisotalo.html

Kuopio

Pelitalo Muikku

Pelitalo Muikussa on nuorten käytössä kaksitoista tietokonetta ja Overwatch -pelitilit. Lisäksi kesällä järjestetään Summer G4mes -leiri, joka keskittyy tietokonepelaamiseen.
http://www.po1nt.fi/fi/kunnat/kuopio/pelitalo-muikku/

Lapinlahti

Nuorisotilat Lapari ja Klubi
Lapari ja Klubi -pelitilat ovat nuorten vapaassa käytössä nuorisotilojen ollessa auki. Molemmilla nuorisotiloilla on viisi pelitietokonetta.
https://www.po1nt.fi/fi/kunnat/lapinlahti/nuorisotyo/nuorisotilat/pelihuoneet/

Lohja

Nuorisokahvila Dixi
Maanantaisin nuorisokahvila Dixissä järjestetään pelitalo-toimintaa, missä nuorilla on mahdollisuus pelata tietokoneilla ja konsoleilla esimerkiksi pelejä Overwatch, Counter Strike: Global Offensive, Minecraft, NHL ja Tekken.
https://www.nuorilohja.fi/?house=nuorisokahvila-dixi

 

Oulu

Hercules Basic Bootcamp
Hercules Basic Bootcamp on Overwatch -valmennusta, mitä järjestetään lauantaisin yhteistyössä Oulun kaupungin ja nuortenkahvila Byströmin kanssa. Jokaiseen valmennukseen on 10 paikkaa.
http://hercules.gg/bootcamp/

 

Rovaniemi

Pelitalo Montendo
Pelitalo Montendosta nuorten ryhmien ja järjestöjen on mahdollista varata pelitiloja käyttöönsä. Pelitalolla järjestetään myös muun muassa lan-toimintaa ja pelipajoja.
http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Nuorisopalvelut/Nuorisokeskus-Monde/Pelitalo-Montendo

 

Tampere

NMKY Tampere
Tampereen NMKY on perustamassa elektronisen urheilun tiloja ja toimintaan etsitään nyt mukaan elektronisesta urheilusta kiinnostuneita.
http://esport.ymcatampere.fi/

 

Tornio

Pelitalo Serveri
Pelitalo Serverissä toteutetaan erilaisia kerho- ja ryhmätoimintoja, esimerkiksi CS:GO -joukkuetoimintaa. Tilassa on käytössä kymmenen pelitietokonetta sekä erilaisia konsoleita.
http://www.lanuti.fi/Suomeksi/Valitse-kunta!/Tornio/Projektit-ja-hankkeet/Pelitalo-Serveri

 

Turku

Pelitila Skanssissa
Pelitila on kauppakeskus Skanssin yhteydessä oleva kaikille maksuton ja avoin tila, jossa voi pelata yksin, kaverin, perheen tai oman tiimin kanssa. Pelitilasta löytyy pelisali, konsolinurkka, tiimihuone, kisakatsomu sekä kahvio ja myymälä. Pelitila on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
http://pelitila.fi/

Turku Game Academy

Turku Game Academy on Turun kaupungin nuortenpalveluiden järjestämää tavoitteellista elektronisen urheilun toimintaa. Toiminta keskittyy aktiivisen joukkueharjoittelun, kisaamisen sekä nuorten kilpapelaajien kasvun, kehityksen ja terveiden pelitapojen tukemiseen tavoitteellisen harjoittelun ja nuorisotyön ammattilaisten avulla. TGA myös osallistuu eri tapahtumiin, joiden tavoitteena on edistää elektronisen urheilun kulttuuria Turussa ja sen lähialueilla.
https://www.facebook.com/TurkuGameAcademy/

 

Jos listalta puuttuu harrastustoimintaa, ota yhteyttä mirka.tukia@seul.fi