Yhteishaku: E-urheilun huipulle Sotkamon urheilulukiosta

Julkaistu ma 15. helmikuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Sotkamon urheilulukio tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden yhdistää koulunkäynnin ja tavoitteellisen urheilun. Elektronisen urheilun harjoittelu- ja testausolosuhteita tarjoavassa Sotkamon urheilulukiossa kasvatetaan tiedollisesti ja taidollisesti lahjakkaita e-urheilijoita, joilla on kaikki tarvittava osaaminen päästä etenemään urallaan seuraavalle tasolle. Lukion urheilulinja kehittää pelaajaa e-urheilijana ja elämässä pärjäävänä moniosaajana.

Ammattivalmentaja, joustava urheilulukiojärjestelmä ja Vuokatin e-urheilun harjoittelu- ja testausolosuhteet takaavat urheilijoille mahdollisuuden keskittyä samanaikaisesti niin urheiluun kuin opiskeluun. Sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö takaa hyvät olosuhteet harjoitteluun.

Sotkamon urheilulukion urheiluperinteet yltävät aina vuoteen 1976 asti. Nimekkäimpiä lukiosta valmistuneita urheilijoita ovat muun muassa olympiavoittaja Iivo Niskanen sekä maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen.

Sotkamon urheilulukio tarjoaa kasvualustan urheilevalle nuorelle. Kurinalainen urheilijan elämänrytmi ohjaa nuorta kohti urheilulukion tärkeää tavoitetta, itsenäistymistä. Valmistuneet opiskelijat ovat pärjänneet jatko-opinnoissa ja työelämässä erinomaisesti.

Sotkamon urheilulukioon voi hakea kevään yhteishaussa 23.2.-23.3.2021.

Lisätietoja

https://vuokatti.vrua.fi/urheilu/
https://www.sotkamonlukio.fi/hakijalle/hakuohjeet/

Esports valmentaja Niko Lindqvist
niko.lindqvist@vrua.fi
P. 050 4080 258

Muut uutiset