Yhteishaku: E-urheilua Sotkamon urheilulukiossa

Julkaistu pe 31. tammikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Sotkamon urheilulukio tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden yhdistää koulunkäynnin ja urheilun. Elektronisen urheilun harjoittelu- ja testausolosuhteita tarjoavassa Sotkamon urheilulukiossa tavoitteena on kasvattaa tiedollisesti ja taidollisesti lahjakkaita e-urheilijoita, joilla on kaikki tarvittava osaaminen päästä etenemään urallaan seuraavalle tasolle. Lukion urheilulinja kehittää pelaajaa e-urheilijana ja elämässä pärjäävänä moniosaajana.

Ammattivalmentaja, joustava urheilulukiojärjestelmä ja Vuokatin e-urheilun harjoittelu- ja testausolosuhteet takaavat urheilijoille mahdollisuuden keskittyä samanaikaisesti niin urheiluun kuin opiskeluun. Sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö takaa hyvät olosuhteet harjoitteluun.

Sotkamon urheilulukion urheiluperinteet yltävät aina vuoteen 1976 asti. Nimekkäimpiä lukiosta valmistuneita urheilijoita ovat muun muassa olympiavoittaja Iivo Niskanen sekä maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen.

Sotkamon urheilulukio tarjoaa kasvualustan urheilevalle nuorelle. Kurinalainen urheilijan elämänrytmi ohjaa nuorta kohti urheilulukion tärkeää tavoitetta, itsenäistymistä. Oppilaat ovatkin sijoittuneet jatko-opinnoissa ja työelämässä erinomaisesti.

Sotkamon urheilulukioon voi hakea kevään yhteishaussa 18.2.-10.3.2020.

Lisätietoja

https://www.sotkamonlukio.fi/urheilulukio
https://www.sotkamonlukio.fi/hakijalle

Kuva: Joel Tainio / SEUL ry

Muut uutiset