Yhteishaku: Counter-Strikeä Hyriassa

Julkaistu pe 14. helmikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Hyria järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta. Urheiluvalmennuksessa on mahdollista suorittaa 15 osaamispisteen paikallinen tutkinnon osa ”Urheiluvalmennus osana ammattiin opiskelua”. Valmennuksen tarkoituksena on tukea opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksia opiskeluaikana sekä yhdistää urheilijana kehittyminen ja ammatillinen kasvu. Urheiluvalmennuksen piiriin  liitetään syksystä 2020 alkaen e-urheilu, jonka valmennus keskittyy Counter-Strike: Global Offensive -peliin.

Paikallisen tutkinnon osaan kuuluu viikoittaisen lajiharjoittelun lisäksi oheisharjoittelua, kuten kestävyys- ja tukilihaksistoharjoittelua sekä lisäksi opiskelijoille annetaan tietoa ravitsemuksesta ja hyvinvoinnin edistämisestä. Laji- ja oheisharjoittelua on yhteensä kaksi kertaa viikossa.

Lajivalmennuksesta huolehtivat valmennusyritys Incoachin Christian Joutsenvuori ja Mikko Kalijärvi sekä oheisharjoittelusta Hyrian liikunnanopettaja Osmo Lindholm. Lajiharjoittelu tapahtuu etävalmennuksena.

Urheiluvalmennukseen voi hakea kaksi kertaa lukuvuoden aikana:

  • Syksyllä 2020 alkaviin perustutkintoihin liittyvään urheilijan ammatilliseen koulutukseen haetaan keväällä 2020. Hakuaika on 18.2.-30.4.2020.
  • Tammikuussa 2021 alkavan urheiluvalmennuksen hakuaika on 5.8.-30.10.2020.
  • Hakija täyttää hakulomakkeen Wilmassa.

Huom! Hakijan tulee olla valittu opiskelijaksi Hyriaan tai lukioon, jotta voi tulla valituksi urheiluvalmennukseen. Hakulomake urheiluvalmennukseen täytetään jo ennen opiskelijavalintaa.

Lisätietoja

https://www.hyria.fi/koulutukset/hae_yhteishaussa/urheiluvalmennus

Kuva: Pekka Nummela / SEUL ry

Muut uutiset