Yhteenveto liittohallituksen kokouksesta 15.11.

Julkaistu ke 18. marraskuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

Liittohallitus kokoontui käsittelemään viimeisen parin kuukauden aikana tapahtunutta ja loppuvuonna tapahtuvaa viime sunnuntaina. Kuopiolainen Gyostage ry hyväksyttiin liiton jäseneksi sekä SimRacingin SM-sarjalle myönnettiin virallinen SM-status!

Kuopiossa pelaamiseen keskittyvää toimintaa ja tapahtumia järjestävä Gyostage ry haki liiton jäsenyyttä syksyn aikana. Liittohallitus tutustui Gyostagen toimintaan parin kuukauden aikana ja hyväksyi yksimielisesti yhdistyksen liiton jäseneksi. Tervetuloa!

Finnish Sim Racing Assocation ry haki jo syyskuun aikana ensimmäiselle Sim Racingin SM-sarjalle virallista SM-sarjan statusta. Liittohallituksessa on seurattu sarjan etenemistä ja toteutusta mielenkiinnolla. Sarja todettiin esimerkillisesti järjestetyksi ja sille näin ollen myönnettiin virallinen SM-status. Onneksi olkoon!

Kansainvälisen liiton MM-kisat lähestyvät vauhdilla ja matkavalmistelut ovat jo täysillä käynnissä. Puheenjohtaja ErkkaProteJouste, varapuheenjohtaja JoonasJkaKapiainen sekä urheilijat Joona “SerralSotala (StarCraft II) ja AnttiKufdonLammi (Hearthstone) lentävät maanantaina 30.11. Souliin ja palaavat takaisin Suomeen itsenäisyyspäivänä 6.12.. Kisojen tarkempi aikataulu julkaistaan kisoja edeltävällä viikolla.

Valmennustoiminta on ollut liiton sisällä keskustelunaiheena läpi kuluneen vuoden. Liitto lähtee selvittämään erilaisia tapoja valmennustoiminnan aloittamisen mahdollistamiseksi e-urheilun parissa. Alustavassa keskustelussa nousivat pinnalle valmentajakoulutus, esimerkiksi valmentajan perustutkinnon muodossa, ja mahdollinen pilottihankkeen käynnistäminen. Aiheesta tullaan keskustelemaan enemmän joulukuussa.

Tuomaritoiminta on lajin kannalta elintärkeää, sillä ilman osaavia tuomareita ja turnausjärjestäjiä ei kilpailuja pystytä laadukkaasti toteuttamaan. SEUL alkaakin keräämään tuomareiksi kiinnostuneiden yhteystietoja ja kiinnostuneille on suunnitelmissa järjestää alkuvuoden aikana tuomarikurssi. Lisää tuomaritoiminnasta vielä tämän vuoden aikana.

Turnausjärjestäjän opasta lähdetään joulukuun alkupuolella työstämään todenteolla tuomaritoiminnan tueksi. Opasprojektin vetäjän toimii vpj Joonas “Jka” Kapiainen ja mukaan on kiinnitetty turnausjärjestäjä- ja tuomarikonkari JuhoAzhrakNieminen.

VALOn ja Olympiakomitean syyskokoukset järjestetään perjantaina 27.11. ja liittoa lähtevät paikalle edustamaan puheenjohtaja Erkka Jouste sekä varapuheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Vuoden vaihteessa aloittavat hallituksen jäsenet ja varajäsenet toivotettiin mukaan tutustumaan toimintaan loppuvuoden ajaksi. Hallitus kokoontuu seuraavan kerran joulukuussa, ensimmäistä kertaa syyskokouksessa valittujen kanssa.

Kaiken tämän lisäksi loppu- ja alkuvuosi on tapahtumantäyteinen, kun vuodenvaihteen ympärillä tapahtuu:

Muut uutiset