Vuoden lopulla tapahtuu – UrbanLAN Winter 28.-30.12. ja Skynett Langames 19 27.-29.12.

Julkaistu pe 13. joulukuuta 2013
Takaisin uutisarkistoon

Vuoden 2013 LAN-kauden päättävät Kokkolassa järjestettävä Urbanlan Winter ja Parikkalassa järjestettävä Skynett Langames.

Vuoden 2013 lopulla riittää vielä toimintaa lan-rintamalla. Kaksi SEUL ry:n jäsenjärjestöä, Urbanlan ry ja Skynett ry, järjestävät verkkopelitapahtumat tahoillaan Kokkolassa ja Parikkalassa.

Kokkolan Urheilutalolla 28.-30.12. järjestettävä UrbanLAN Winter tarjoaa noin 330 konepaikkaa kävijöilleen sekä useita erilaisia turnauksia osallistuttavaksi. Turnaukset järjestetään mm. League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Tekken Tag Tournament 2 ja NHL14 -peleissä, ja palkinnoiksi järjestäjät ovat onnistuneet yhteistyökumppaniensa kautta saamaan todella laajan valikoiman tuotepalkintoja. Urbanlan ry on pyytänyt SEUL:ta laatukriteeristöarviointia League of Legends -turnaukselle ja arvionnin suorittaa tapahtumassa vieraileva liiton puheenjohtaja Tuomas “althalus” Velling.

Skynett Langames järjestetään jo 19. kerran Parikkalassa heti joulun jälkeen 27.-29.12. Perinteisesti pienemmässä mittakaavassa järjestetty tapahtuma tarjoaa jälleen 122 konepaikkaa pelaajille, joskin paikat ovat muista tapahtumista poiketen jopa 100-120cm leveitä! Skynetteillä on perinteisesti pelattu turnauksia huomattavasti kasuaalimmalla otteella ja tällä kertaa turnauksia järjestetään mm. Starcraft II:ssa, League of Legendsissä ja Trackmaniassa. Perinteisesti mukana ovat myös Pro Pilkki 2 sekä MS Paint -compot. Paikalla liittohallituksesta on Skynettin järjestäjiin lukeutuva Matti “TunTuri” Tuunanen.

Molemmat tapahtumat ovat konepaikkojen osalta jo loppuunmyytyjä, mutta suosittelemme tutustumaan tapahtumiin vierailijana, mikäli liikut lähiseudulla!

Muut uutiset