Virtuaalilätkän suomenmestarit kruunataan viikonloppuna

Julkaistu to 8. lokakuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Virtuaalilätkän vuoden 2020 suomenmestarit kruunataan perjantaina 9. lokakuuta ja lauantaina 10. lokakuuta, kun NHLGamerin järjestämä Finnish Championship League (FCL) huipentuu taistoon Suomen parhaan virtuaalilätkäpelaajan ja -joukkueen titteleistä!

Paras virtuaalilätkän yksilö selvitetään perjantaina

FCL 1v1 -turnauksen finaalit pelataan perjantaina 9. lokakuuta kello 18.20 alkaen, kun turnauksen kahdeksan parasta pelaajaa ottavat mittaa toisistaan. Vuoden 2018 suomenmestari Erik “Eki” Tammenpää pyrkii nappaamaan eSM-tittelin takaisin itselleen, kun vastaan asettuu vuoden 2020 euroopanmestari Arttu “Artuzio” Mustila, Roni “MrNipsuli” Kajan, Joona “Hullued” Saarinen, Niklas “NikkeDangles” Tukiainen, Perttu “Beniittto” Kemppainen, Sami “buranaburana” Piiparinen ja Roope “Pikkuroger” Bergström. Hallitseva suomenmestari Kristian “kriketski17” Veijola ei yltänyt finaaliin asti puolustamaan titteliään.

null

1v1 virtuaalilätkän vuoden 2018 suomenmestari Erik “Eki” Tammenpää pyrkii nappaamaan eSM-tittelin takaisin itselleen. Kuva: Jussi Jääskeläinen / SEUL ry

Perjantain finaalimittelöä voi seurata NHLGamerin Twitch-kanavalla ja SEUL Ottelut -portaalissa. Aikataulu näyttää tältä:

  • 18.20: Lähetys alkaa
  • 18.30: Puolivälierät (BO3)
  • 19.30: Semifinaali #1 (BO3)
  • 20.30: Semifinaali #2 (BO3)
  • 21.45: Pronssiottelu (BO1)
  • 22.30: Finaali (BO3)

Pystyykö HAVU puolustamaan eSM-titteliään FILADELPHIA:lta?

FCL 6v6 -turnauksen puolella suomenmestari kruunataan lauantaina 10. lokakuuta, kun hallitseva suomenmestari HAVU kohtaa vuoden 2018 suomenmestarijoukkue FILADELPHIA:n! Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime vuoden eSM-finaalissa.

null

Jo klassikoksi muodostunut FILADELPHIA vs. HAVU nähdään jälleen eSM-finaalissa. Kuvat: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Finaalipäivä lähtee käyntiin kello 17.20 hREDS:n ja JYP Jyväskylän välisellä pronssiottelulla. Lauantain kruunaavaa HAVU:n ja FILADELPHIA:n taistoa sekä pronssiottelua voi seurata NHLGamerin Twitch-kanavalla ja SEUL Ottelut -portaalissa. Aikataulu näyttää tältä:

  • 17.20: Pronssiottelu (BO3)
  • 19.15: Finaali (BO5)

Lisätietoja

https://nhlgamer.com/community/news/finnish-championship-league/fcl-championship-weekend-1v1-finals-this-friday-r726
https://nhlgamer.com/community/news/finnish-championship-league/fcl-6v6-finals-preview-r727

Muut uutiset