Viisi uutta jäsentä liittoon

Julkaistu pe 6. marraskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liittoon saatiin jälleen uusia jäseniä, kun liittohallitus hyväksyi jäseniksi seuraavat organisaatiot: Finesports, SAWO ESPORTS, Special eSports – Esteettömän eUrheilun Tuki ry, VISU Gaming ja Rakettiliiga. Uudet jäsenet hyväksyttiin lukuisissa hallituksen kokouksissa syksyn 2020 aikana.

Finesports Oy

null

Finesports Oy on toukokuussa 2020 perustettu elektronisen urheilun yritys, jonka tarkoituksen on parantaa ja kehittää Suomalaista e-urheiluskeneä. Yritys tarjoaa monia eri palveluita pelaajille ja peleistä kiinnostuneille. Pääsääntöisenä toimintana Finesports järjestää pelivalmennuksia ja erilaisia tapahtumia Finesportsin tiloissa.

Lisätietoja Finesportsista

SAWO ESPORTS

null

SAWO ESPORTS on savolainen esports-organisaatio, joka on perustettu syksyllä 2020. Organisaation taustalla on mukana myös urheiluseuroja Kuopiosta (KalPa ja KuPS) ja Iisalmesta (IPK). SAWO pyrkii edistämään esports-kulttuuria savon alueella ja menestymään jokaisessa pelissä, joihin seura hankkii joukkueen tai pelaajia. Nuorisotoiminta on iso osa SAWO ESPORTSia ja yhteistyö paikallisen Juniori-KalPan kanssa on tässä tärkeää.

SAWO ESPORTSissa on kiusaamiselle nollatoleranssi. Kaikilla on oikeus pelata!

Lisätietoja SAWO ESPORTSISTA

Special eSports – Esteettömän eUrheilun Tuki ry

null

Special eSports – Esteettömän eUrheilun Tuki ry kehittää ja edistää elektronisen urheilun mahdollisuuksia erityisryhmille Suomessa. Ensimmäinen ponnistus oli esteettömän eUrheilun Suomen mestaruus -kilpailut kehitysvammaisille pelaajille vuonna 2019. Kilpailumuoto osoitti tarpeellisuutensa ja se tulee saamaan jatkoa.

“Olemme todella innoissamme päästessämme osaksi Suomen Elektronisen urheilun liittoa! Jäsenyys tarjoaa aitiopaikan erityisryhmien elektronisen eUrheilun kehittämiselle. Liiton jäsenenä saamme avuksemme mahtavan verkoston kokeneita alan toimijoita sekä näkyvyyttä tuleville tapahtumille ja kokeiluille.”

Lisätietoja Special eSportsista

VISU Gaming ry

null

VISU Gaming on laaja e-sport yhteisö, joka toimii monella tasolla koko Suomessa. VISU järjestää nuorille pelaajille turnauksia, valmennuksia, tapahtumia sekä omistaa pelitalon Helsingin keskustassa, jossa jäsenet pääsevät pelaamaan paikanpäällä. Uusimpana yhteisöllä on alkanut kouluturnaus.fi -liiga, jossa koulut kilpailevat toisiaan vastaan e-urheilun kunniasta.

Lisätietoja VISU Gamingista

Raketti E-Sports ry

null

Raketti E-Sports ry on vuonna 2019 perustettu Rocket League peliin keskittyvä yhdistys. Yhdistys toimii tiiviisti suomalaisen pelaajayhteisön, tapahtumajärjestäjien sekä kaupallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä. Rakettiliiga perusti keväällä 2020 Suomen ensimmäisen kilpailullisen liigan, Rakettiliiga PRO:n yhdessä kaupallisten toimijoiden kanssa. Lisäksi olemme järjestäneet pohjoismaiden mestaruuskilpailut yhteistyössä muiden pohjoismaiden yhteisöjen kanssa.

Lisätietoja Rakettiliigasta

Lisätietoja Liiton jäsenyydestä: seul.fi/jasenyys

Kuvat: Pekka Nummela / SEUL ry

Muut uutiset