Vastaa kyselyyn koskien tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta e-urheilussa!

Julkaistu ma 27. helmikuuta 2023
Takaisin uutisarkistoon

Kyselyn vastausaikaa on jatkettu 31.5.2023 klo 23:59 asti.

Liitto on julkaissut uuden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn. Kysely on edellisen kerran toteutettu vuonna 2020 ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma on tällöin päivitetty vuosille 2021-2022. Kysely on tarkoitettu koko Suomen e-urheilun kentälle. Yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että ihmiset ovat samanarvoisia riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, uskonnosta, vakaumuksesta, mielipiteestä, vammasta, terveydentilasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn tulokset käsitellään ja näiden tulosten pohjalta yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma tuleville vuosille. Aiemmassa suunnitelmassa esitettyjen toimenpiteiden toteutuminen arvioidaan ja toteutettavaksi valitaan uudet toimenpiteet. Toimenpiteiden tarkoituksena on edelleen kehittää Suomen e-urheilun kentän syrjimättömyyttä. Kyselyn aihepiireinä ovat ilmapiiri ja kentän toimintaan osallistuminen. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman lisäksi tuloksia käytetään Liiton koulutuksissa.

Kysely alkaa maanantaina 27. helmikuuta ja päättyy keskiviikkona 22. maaliskuuta 2023. Kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia Jimm’s PC Storeen. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse kyselyn päättymisen jälkeen. Kyselyyn voit osallistua uutisen lopussa. Kiitos ajastasi!

Kyselyyn

Muut uutiset