Vastaa kyselyyn ja auta kehittämään pelaajalisenssiä!

Julkaistu to 29. maaliskuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Toni Talasjoki tekee opinnäytetyötään pelaajalisenssin kehittämisestä.

Metropolia Ammattikorkeakoulussa kulttuurituotantoa opiskeleva Toni Talasjoki tekee opinnäytetyötään aiheenaan pelaajalisenssi ja sen kehittäminen. Liiton tavoitteena on luoda pelaajalisenssistä sellainen, että mahdollisimman moni elektronisen urheilun harrastaja haluaisi hankkia pelaajalisenssin. Liiton lyhyen aikavälin tähtäimellä pelaajalisenssin halutaan löytyvän jokaiselta Suomessa kilpailullisia turnauksia harraste- ja kilpailutasolla pelaavalta ja pitkän aikavälin tavoitteena pelaajien lisäksi myös tuomarit ja organisaatiot olisivat liittyneet lisenssijärjestelmän piiriin.

Vuonna 2017 eSM-kisojen yhteydessä oli käytössä pelaajalisenssi, joka oikeutti elektronisen urheilun harrastajan osallistumaan eri peleissä järjestettäviin kisoihin. Pelaajalisenssin hinta oli 10 euroa ja lisenssimaksuilla pyrittiin kattamaan SM-kilpailujen ylläpitämisestä koituvia kustannuksia. Vuonna 2017 neljä eri toimijaa järjestivät eSM-kilpailut yhteensä yhdessätoista eri pelissä.

Talasjoen opinnäytetyössä etsitään kehitysehdotuksia pelaajalisenssiin kolmella eri aineistonkeruumenetelmällä, joista tärkein on avoin asiakastutkimuskysely. Kysely on avoinna 29.3.-6.4.2018. Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan, jonka palkintona on kaksi 20 euron arvoista lahjakorttia Steamiin. Arvonta suoritetaan kyselyn päätyttyä ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Lahjakortti toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kysely on päättynyt – kiitos kaikille vastaajille! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Muut uutiset