Vastaa ECSI-projektin kyselyyn e-urheilun tilanteesta maailmalla

Julkaistu ma 26. lokakuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Esports centers & social inclusion (ESCI) -projektin tarkoituksena on paremmin ymmärtää e-urheilun tilannetta Euroopassa sekä tuottaa materiaalia, joka auttaisi parantamaan terveyttä, etiikkaa ja inkluusiota e-urheilussa. Projektissa on mukana neljä eurooppalaista korkeakoulua: suomalainen Kajaanin ammattikorkeakoulu, ranskalainen University of Caen Normandy, walesilainen Wrexham Glyndŵr University sekä espanjalainen University of Murcia.

ECSI-projekti on tuottanut englanninkielisen kyselyn, jossa pyritään selvittämään e-urheilun tilannetta ja sen näkyvyyttä maailmalla. Kyselyn kohdeyleisö on laaja, sillä siihen toivotaan vastauksia pelaajien lisäksi muun muassa pelaajien vanhemmilta, opettajilta ja opinto-ohjaajilta. Kyselyyn voi vastata seuraavasta linkistä: https://enquetes.unicaen.fr/index.php/871264.

Projekti on rahoitettu Euroopan unionin koulutus-, nuoriso- ja urheilualan rahoitusohjelmalla, Erasmus+ -ohjelmalla. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille sekä eri toimijoille ja organisaatioille. Erasmus+ -ohjelman budjetti on jopa 14,7 miljardia euroa, ja se antaa yli 4 miljoonalle eurooppalaiselle tilaisuuksia kouluttautua, opiskella, harjoitella ja hankkia työkokemusta ulkomailla.

Projektin on määrä järjestää myös kansainvälinen e-urheiluaiheinen foorumi Ranskan Caenissa kesäkuussa 2021. Foorumissa on tarkoitus pitää konferensseja, workshoppeja ja turnauksia. Lisätietoja projektista löytyy sen verkkosivuilta ja Twitteristä.

Lisätietoja

https://ecsi-project.com

Muut uutiset