Varalan Urheiluopisto ja Ahlman järjestävät jälleen e-urheilun ohjaajakoulutuksen

Julkaistu ma 9. joulukuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Varalan Urheiluopisto ja Ahlman järjestävät yhdessä e-urheilun ohjaajakoulutuksen, joka alkaa tammikuussa 2020. Koulutus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019 positiivisin palauttein. Alkuvuodesta järjestettävä koulutus pidetään Tampereella Varalan ja Ahlmanin kampuksilla.

E-urheilun ohjaajakoulutus on suunnattu seurojen ja kaupunkien ohjaajille ja valmentajille, jotka haluavat tarjota nuorille laadukasta ohjausta ja valmennusta. Koulutus koostuu kahdeksasta lähijaksosta vuoden 2020 aikana. Lähijaksot koostuvat toimintaympäristön hallinnasta ja kehittämisestä, vuorovaikutustaitojen oppimisesta, pedagogiikan taidoista ja valmennuksen sekä lajiosaamisen perusteista.

Ohjaajakoulutuksen käyneet osaavat opettaa suosituimpien pelien perustaitoja, ohjata nuorta valmentautumaan lajin vaatimustasojen ja terveellisten elämäntapojen mukaisesti, sekä ohjata nuoren elämänhallinta- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi ohjaajia opetetaan luomaan nuorille turvallinen toimintaympäristö, joka kehittää nuoria monipuolisesti.

Lisätietoja
https://varala.fi/opiskelu/e-urheilun-ohjaajakoulutus

E-urheilun ohjaajakoulutuksen lisäksi voit opiskella valmentajan ammattitutkinnon Varalassa. Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2020.
https://varala.fi/liikunnan-ja-valmennuksen-ammattitutkinto/valmennuksen-osaamisala/

Ahlmanin esports-linjalle voi hakea myös kesken vuoden. Seuraava lukuvuosi alkaa syksyllä 2020 ja haku siihen keväällä 2020.
https://ahlman.fi/koulutushaku/esport-linja/

 

Kuva: Sampsa Virkajärvi

Muut uutiset