Valtteri Palonkorpi on aloittanut Liiton yhteisökoordinaattorina

Julkaistu pe 6. maaliskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton hallitus vakinaisti Liiton viestintäkoordinaattori Valtteri Palonkorven yhteisökoordinaattoriksi liittohallituksen kokouksessa 18. helmikuuta. Yhteisökoordinaattori Palonkorpi aloitti uusissa työtehtävissään maanantaina 2. maaliskuuta.

Yhteisökoordinaattori kehittää aktiivisesti Liiton viestintää ja suorittaa erikseen hänelle osoitettuja Liiton operatiiviseen toimintaan liittyviä tehtäviä. Yhteisökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi Liiton ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtävät, verkkosisältöjen päivittäminen ja erilaisten yhteisöön liittyvien projektien koordinointi. Yhteisökoordinaattori tuottaa myös materiaalia Liiton tarpeisiin ja raportoi hoitamiensa projektien ja toiminteiden kehittymisestä liittohallitukselle.

“Liiton viestintäkoordinaattorina hieman yli kahdeksan kuukautta työskennelleenä olen päässyt tutustumaan entistä syvemmin Liiton kotimaisiin ja kansainvälisiin sidosryhmiin sekä työskentelemään aktiivisesti liittohallituksen, Liiton toiminnanjohdon ja jäsenten kanssa. Olen iloinen, että liittohallitus on antanut minulle mahdollisuuden työskennellä täydellä voimalla minulle tärkeän lajin parissa”, kommentoi Liiton yhteisökoordinaattori Valtteri Palonkorpi.

Vakinaistamisen myötä Liitolla on nyt kaksi täysipäiväistä työntekijää.

Toiminnanjohtaja vaihtaa nimeään

Liiton toiminnanjohtajana tänään päivälleen kolme vuotta toiminut Mirka Tukia on palannut lomalta ja sinä aikana mennyt naimisiin. Toiminnanjohtaja on tämän myötä vaihtanut nimensä Mirka Otsonkoskeksi.Liittohallitus onnittelee tuoretta avioparia!

Muut uutiset