Urheilugaalaa vietetään torstai-iltana Helsingissä

Julkaistu to 17. tammikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Torstaina 17.1. järjestettävässä Urheilugaalassa ovat ehdolla Topias “Topson” Taavitsainen ja Joona “Serral” Sotala.

Helsingissä torstaina 17. tammikuuta järjestettävässä Urheilugaalassa on ehdolla kaksi e-urheilijaa. Läpimurto -kategoriassa ehdolla on Topias “Topson” Taavitsainen ja Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki -kategoriassa Joona “Serral” Sotala. Taavitsainen ansaitsi ehdokkuuden noustuaan yhdessä OG-joukkueen kanssa Dota 2 The International -turnauksen voittoon syksyllä 2018. Joukkueessa pelasi myös toinen suomalainen, Jesse “Jerax” Vainikka. Läpimurto -kategorian muut ehdokkaat ovat Oliver Helander (yleisurheilu), Titta Keinänen (karate) ja Eeli Tolvanen (jääkiekko).

Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Äänestyksessä top 11 -vaiheeseen on noussut Joona “Serral” Sotala tehtyään historiaa voitettuaan StarCraft II -pelin maailmanmestaruuden ensimmäisenä ei-korealaisena pelaajana. Top 11 -vaiheessa ovat mukana muun muassa myös Iivo Niskasen 50 kilometrin olympiavoitto, cheerleadingin MM-kulta ja Petra Ollin MM-kulta. Äänestys päättyy Urheilugaalassa, äänestämään pääsee täällä: https://urheilugaala.fi/sykahdyttavin-urheiluhetki-2018/.

Urheilugaala järjestetään Helsingissä Hartwall Areenalla torstai-iltana. Gaalaa voi seurata myös television kautta kanavalta Yle TV2 kello 20:00 ja Yle Areenassa osoitteessa https://areena.yle.fi/1-4581642.

Lisätietoja: https://urheilugaala.fi/

Kuva: Urheilugaala / Vessi Hämäläinen

Muut uutiset