Tule mukaan eSports-saunailtaan 19.7.

Julkaistu to 3. heinäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

eSports-saunailta 19.7. Helsingissä klo 18:00 eteenpäin. Liput 10 €, tule mukaan tutustumaan porukkaan ja tietysti puhumaan elektronisesta urheilusta!

SEULilta on toivottu lisää tapahtumia, joissa Suomen elektronisen urheilun väki pääsisi tapaamaan toisiaan, tutustumaan ja verkostoitumaan. Otamme härkää sarvista 19.7. Helsingissä ja kutsumme sinut osallistumaan kanssamme eSports-saunailtaan. Tilana toimii keskustassa sijaitseva 24basement, osoite Unioninkatu 24. Omien juomien tuominen tilaan on sallittu, joten tapahtuma on K18. Lippu maksaa 10 €, ja sen voi ostaa tänään klo 19:00 alkaen Insomnian verkkokaupasta.

Illan tarkoitus on rento yhdessäoleminen ja tietty saunominen. Ovet aukeavat kello 18:00 ja kello 18:30 SEUL avaa tapahtuman lyhyellä selvityksellä illan kulusta. Tämän jälkeen liiton edustaja pitää rennon, noin kymmenen minuutin mittaisen puheen SEULista ja eSportsista. Ei pönötystä, lupaamme sen. Tarkoitus on avata keskustelua Suomen elektronisesta urheilusta, ja osallistujia pyydetäänkin ottamaan osaa keskusteluun ja esittämään kysymyksiä hallituksen väelle.

Ilta jatkuu rennoissa tunnelmissa ja kello 19:00 tiloissa käynnistyy Dota 2 The International 4 -turnauksen kisastudiostream, jota halukkaat voivat jäädä seuraamaan. Saunailta lopetellaan klo 00:00 aikaan, jonka jälkeen halukkaat voivat siirtyä jatkamaan iltaa muualla Helsingin yössä.

Lippu saunailtaan maksaa 10 €, joka sisältää sisäänpääsyn sekä pientä syötävää ja juotavaa. Lippukauppa aukeaa tänään torstaina klo 19:00, ja lippuja on myynnissä 40. Toimi siis nopeasti, ja tule mukaan kesän kuumimpaan eSports-saunaan!

SEULin eSports-viikonloppu jatkuu vielä sunnuntaina 20.7. kun liiton jäsenistö kokoontuu liittokokoukseen mm. käsittelemään vuotta 2013 ja valitsemaan uuden puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet.

 

Muut uutiset