Toisen asteen oppilaitosten CS:GO-liiga Educational Masters Minor palaa syyskuussa

Julkaistu to 19. elokuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Toisen asteen opiskelijoiden arjen osaksi muodostunut elektronisen urheilun liiga Educational Masters Minor starttaa jälleen. Syksyn kausi alkaa syyskuussa ja huipentuu joulukuun pudotuspelitaistoon. Kenen oppilaitoksesta löytyy tämän kauden kovin joukkue?

Liigaa toteutetaan yhdessä Suomen lukiolaisten liiton, Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Liiga pelataan SJ Esportsin kehittämällä Rushmode-turnausalustalla.

Joukkueet tulevat edustamaan omia oppilaitoksiaan. Samasta koulusta voi ilmoittautua mukaan useampikin joukkue. Ilmoittautuessa joukkueessa pitää olla vähintään viisi pelaajaa, yksi varapelaaja ja koulun henkilökunnasta tuleva vastuuhenkilö. Joukkueen koko voi kuitenkin olla maksimissaan seitsemää pelaajaa.

Ilmoittautumisaika on jo alkanut ja se päättyy 5.9.2021. Liiga alkaa syyskuussa ja finaali tullaan pelaamaan joulukuun alussa. Turnauksessa jaetaan palkintorahaa kahdeksan parhaan joukkueen kesken yhteensä 3 100 euroa. Liigaan mahtuu mukaan 64 nopeinta joukkuetta ja sen ilmoittautumismaksu on 300€ per joukkue.

Liigassa tullaan hyödyntämään Suomen elektronisen urheilun liiton harrastepelaajalisenssiä ja liiton määrittämiä virallisia sääntöjä.

Educational Mastersin alkavalle kaudelle tuodaan uutena oheiskilpailuna mukaan joukkueiden välinen Aktiivisuus- ja hyvinvointikilpailu, jossa menestyneet joukkueet palkitaan MSI:n tuotepalkinnoilla!

Ilmoittaudu turnaukseen täältä.

 

Turnaus tiivistettynä:

  • Liigaan voivat osallistua kaikki Suomen toisen asteen opiskelijat
  • Liiga alkaa syyskuussa ja huipentuu joulukuussa alussa finaaliinsa
  • Ilmoittautumismaksu 300€ per joukkue.
  • Lajina CS:GO
  • Turnauksen palkintopotti on 3 100€
  • Palkinnot jaetaan kahdeksan parhaan joukkueen kesken
  • Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 5.9.2021. Mukaan mahtuu 64 nopeinta joukkuetta

 

Kuva: Rushmode

Muut uutiset