Tikka eSports ja JAMK Liiton jäseniksi

Julkaistu ke 26. helmikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton hallitus hyväksyi kokouksessaan tiistaina 28. tammikuuta Liittoon kaksi uutta jäsentä: Tikka eSports ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK).

Tikka eSports ry

Tikka eSports ry on tammikuussa 2019 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa nuoria e-urheilusta kiinnostuneita aikuisia kehittämään taitojaan kokeneempien pelaajien tukemana.

Toiminnan tavoitteena on kehittää elektronisen pelaamisen myönteistä kuvaa kotimaassa, sekä tarjota nuorille turvallinen ympäristö kasvaa e-urheilijoina yksilöinä ja joukkueena.

“Tarjoamme nuorille ja nuorille aikuisille e-urheilun toimintamalleja sekä valmennamme toimintatapoja e-urheilijana. Tavoitteenamme on, että nuoret saisivat riittävästi tietoa e-urheilusta, ennen kuin jatkavat urallaan eteenpäin palkallisiin pelaajasopimuksiin.

Kanssapelaajien kunnioittaminen on meille erityisen tärkeää ja haluamme tarjota kaikille turvallisen, tasa-arvoisen sekä reilun ympäristön kasvaa e-urheilijoina!”

Lisätietoja Tikka eSportsista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on kansainvälinen, monialainen ja vaikuttava korkeakoulu, jossa opiskelee noin 8000 opiskelijaa. JAMK tukee e-urheilun kehitystyötä paikallisesti ja valtakunnallisesti toteuttamalla tutkimuskokonaisuuksia, rakentamalla harrastus- ja valmennuspolkuja, muodostamalla opetus- ja oppimiskokonaisuuksia ja yhteistyöverkostoja. JAMK tekee yhteistyötä ammattilaisjoukkueiden ja urheiluorganisaatioiden kanssa. JAMK tarjoaa huippuluokan e-urheilutilat kahdessa toimipisteessä Jyväskylässä sekä järjestää Keski-Suomen alueella e-urheiluvalmennusta yhteistyössä alueen muiden oppilaitosten ja toimijoiden kanssa.

JAMK toteuttaa elektroniseen urheiluun liittyvän tutkimuksen yhteistyössä Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään e-urheilualan ja erityisesti koulutuksen kehitystyössä. Kyselyyn voi vastata täältä.

Lisätietoja JAMK:sta

Lisätietoja Liiton jäsenyydestä: https://seul.fi/jasenyys

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset