Telia Esports Series alkaa huhtikuussa

Julkaistu ti 23. huhtikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Sarjassa pelataan suosittua Counter-Strike: Global Offensivea ja mobiilipeleistä Arena of Valoria.

Telia Esports Series on uusi Telian ja Assemblyn järjestämä elektronisen urheilun liigasarja alkaa 26.4.2019 ja se esitetään suorana Sub tv-kanavalla ja verkossa. Counter-Strike: Global Offensive -sarjan lähes kaikki ottelut pelataan verkossa ja ainoastaan finaali pelataan yleisön edessä 7. kesäkuuta. Mobiilipeli Arena of Valorissa puolestaan finaali pelataan Assembly Summer -tapahtumassa, joka ajoittuu perinteisesti elokuun ensimmäiselle viikonlopulle.

Sarjaan osallistuvat joukkueet:

Arena of Valor:
Mestarit
Psyche’s Royale Gaming
Psyche’s Royale Gaming Blue
SJM
SpaceBoys
Team Jouppi
ViisEsports
YMCA eSports

Counter-Strike: Global Offensive -joukkueet:
ajuri
Cosa Nostra
ENCE
Helsinki REDS
KOVA Esports
MenaceGG
SJ Gaming
Vissy

Sarjaan joukkueet on valittu kutsuin ja avoimien karsintojen kautta. Varsinaisessa sarjassa joukkueelle on voitosta ja tappiosta luvassa pieni summa rahaa ja lisäksi voittajalle on luvassa Counter-Striken puolella 14 000 euroa ja Arena of Valorissa 3 500 euroa.

Pelin Counter-Strike: Global Offensive -otteluita lähetetään Subilta perjantaisin kello 21:00. Pelit ovat suoria ja niitä voi seurata samaan aikaan myös mtv-palvelusta. Lähetyksiä voi katsoa verkossa myös tiistaisin kello 20:00, jolloin otteluita lähetetään kolme. Ensimmäinen lähetys tulee perjantaina 26. huhtikuuta kello 21:00.

Lisätietoa:
https://www.teliaesportsseries.com
https://www.telia.fi/esports/telia-esports-series

 

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset