Tubecon 2019

16.8.2019 - 17.8.2019 | Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki
Counter-Strike: Global Offensive ESM
  • Palkintopotti: 10 000 €
  • Koko: 4 joukkuetta
  • Formaatti: pudotuspelit
  • Lisätiedot
Elisa 5G-liiga

Vuosittain järjestettävä Tubecon tuo suomalaisen YouTube-kulttuurin suoraan Helsingin Messukeskukseen. Tubettamiseen liittyvän ohjelman rinnalla tapahtumassa on tarjolla laaja valikoima e-urheilua.

Elisa 5G-liiga tuo mobiilipelikiertueen viimeisen pysähdyksen Tubeconiin. Liigasta karsiutuu 4 mobiilipelaajaa syyskuun 14. päivä järjestettävään Arctic Invitational -tapahtumaan, jossa järjestetään Elisa 5G-liigan finaaliottelut.

Elektronisen urheilun Suomen mestaruus

Tubecon 2019 -tapahtumassa kruunataan Counter-Strike: Global Offensiven suomenmestari! Turnaukseen on karsiutunut LanTrek 2019 -tapahtumasta SJ Gaming, Vectorama 2019 -tapahtumasta HAVU Gaming ja FEL CS:GO-liigan kuudennelta sarjakaudelta Helsinki REDS ja KOVA Esports.

Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen voittaja kuittaa itselleen siivun 10 000 euron palkintopotista ja karsiutuu Suomen toistaiseksi suurimpaan e-urheilutapahtumaan Arctic Invitationaliin.

Tubecon

Tubecon on kerran vuodessa järjestettävä messutapahtuma. Se toimii suomalaisen YouTube-kulttuurin keskiönä ja antaa tubettajien seuraajille mahdollisuuden päästä tapaamaan heitä kasvotusten. Tapahtuma on täynnä erilaisia tubettamiseen liittyviä aktiviteetteja ja muuta oheistoimintaa.

Lisätietoja

http://www.esm.gg/csgon-esm-finaalissa-tarjolla-10-000-euroa-ja-paikka-arctic-invitational-turnaukseen
http://www.esm.gg/pelit/counter-strikeglobal-offensive
http://www.esm.gg/operaattorit/elisa-viihde
https://tubecon.fi

Kuva: Pekka Keränen / Tubecon