Syyskokous järjestettiin viikonloppuna Turussa

Julkaistu ti 24. lokakuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

SEULin sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 21.10.2017 Turussa, Grail Quest -tapahtuman yhteydessä.

Liiton syyskokous järjestettiin 21. lokakuuta Grail Quest -tapahtuman yhteydessä, Turussa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten esimerkiksi toimintakertomuksen ja talouden läpikäynti sekä liiton hallitusvaalit. Kevät- ja syyskokouksissa käsiteltävät sääntömääräiset asiat voit lukea tarkemmin täältä: http://seul.fi/seul/liiton-saannot/. Kokoukseen osallistui 26 jäsenjärjestön edustajaa ja yhteensä 17 jäsenjärjestöä.

Erovuorossa hallituksesta oli kolme hallituksen jäsentä sekä kolme hallituksen varajäsentä.

Erovuorossa

Markus Koskivirta
Otto Takala
Kyösti Kostian
Juhani Salokivi (varajäsen)
Olli Pahkala (varajäsen)
Juho Kouvonen (varajäsen)

Vuoden 2018 hallituksen kooksi päätettiin 7 hallituksen jäsentä sekä yksi varajäsen. Hallitukseen valittiin siis kolme varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen.

Hallitukseen valitut

Jussi Korpimäki Vector – Suomen verkkopeliyhdistys ry
Topias Rantala JS Hercules
Otto Takala Yrkesinstitutet Prakticum
Aku Aarva (varajäsen) Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kokouksessa hyväksyttiin myös liiton strategia. Strategian painopisteet ovat juniori- ja nuorisotoiminnan kehittäminen, kilpailutoiminnan kehittäminen Suomessa ja kansainvälisesti, valmentaja- ja tuomaritoiminnan standardointi sekä aktiivinen viestintä ja vaikuttaminen. Strategiaan voit tutustua tästä.

Liittokokouksessa päätettiin Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenmaksusta vuodelle 2018. Jäsenmaksun suuruus on 50 euroa ja uusille jäsenille jäsenyys on ensimmäisen vuoden ajan maksuton. Kokouksen pöytäkirja ja julkiset julkaistaan liiton uuteen asiakirjat -osioon, kun materiaali on hyväksytysti allekirjoitettu.

Muut uutiset