Suuria muutoksia luvassa liitossa, puheenjohtaja eroaa

Julkaistu ti 3. kesäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Liiton johdossa tulee kesän aikana tapahtumaan suuria muutoksia, sillä liiton puheenjohtaja Tuomas "althalus" Velling eroaa.

Suomen elektronisen urheilun liiton hallinnossa on luvassa suuria muutoksia. Tuomas “althalus” Velling ilmoitti eilen 2.6.2014 pidetyssä nopealla aikataululla kokoon kutsutussa hallituksen kokouksessa eroavansa liiton hallituksen puheenjohtajan pestistä. Tuomas jatkaa liiton luotsaamista vielä heinäkuun 20. päivä järjestettävään ylimääräiseen liittokokoukseen saakka. Ylimääräisessä liittokokouksessa valitaan siis liitolle uusi puheenjohtaja ja käsitellään edellisestä kokouksesta siirretyt vuoden 2013 toiminnantarkastajan lausunto ja vuoden 2013 hallituksen vastuuvapauden myöntäminen. Muu hallitus keskustelee tällä hetkellä, olisiko koko hallituksen syytä järjestäytyä uudelleen.

Tuomas Velling tulee avaamaan eropäätökseensä johtaneita syitä myöhemmin tällä viikolla julkaistavassa blogissa. Blogissa hän tulee myös käymään läpi liiton tulevaisuutta omasta vinkkelistään, sekä kertomaan jatkostaan elektronisen urheilun parissa.

“Olen erittäin pettynyt siihen, että joudun jättämään paikkani liiton puheenjohtajana. Roolini hallituksen puheenjohtajana on ollut antoisa vaikkakin raskas. Olin aikoinaan mukana perustamassa liittoa ja sen toiminta on ollut minulle tärkeää nämä vuodet.

Minun on kuitenkin myönnettävä oman elämäntilanteeni ollessa kiireinen, että en pysty johtamaan liittoa läpi sen tarvitsemien rakennemuutosten. Sen takia koen parhaimmaksi jättäytyä sivuun.“

Nykyinen hallitus tulee kesän aikana keskittymään erityisesti pelaajatalon starttaamiseen. Luvassa on myös kesän lopulla järjestettävä Assembly Summer 2014 -tapahtuma, jonne SEUL järjestää tuttuun tapaan pelaajaloungen.

Muut uutiset