Suomen maajoukkue kohtaa Ruotsin e-urheilun maaottelussa viikonloppuna

Julkaistu pe 2. syyskuuta 2022
Takaisin uutisarkistoon

Suomi haastaa Ruotsin ensimmäistä kertaa e-urheilun parissa Yleisurheilun Ruotsi-ottelussa! Suomen maajoukkue koostuu 18 urheilijasta ja ottelussa kisaillaan 5 eri lajissa kahden päivän aikana. Lauantaina kilpaillaan CS:GO 5v5 ja Dota2 maaottelut ja Sunnuntaina luvassa on Rocket League, CS:GO 2v2 ja Tekken 7 ottelut.
Lisätietoa Ruotsi-ottelusta: https://seul.fi/ruotsiottelu/

Suomen e-urheilumaajoukkue Ruotsi-otteluun

CS:GO 5v5

Markus ”shaker” Pyysalo
Miika ”kaavio” Nurmi
Juho ”N44M4” Alen
Miikka ”MEZZOBIS” Harju
Vertti ”yolt” Ylinampa

CS:GO 2v2

Silja ”Siljeeeh” Heinonen
Miila ”MIILAA” Virta

Dota2

Tomi ”Wazza” Eränne
Ilmari ”ilbert” Turunen
Topias ”topita” Siitonen
Matias ”Tsunami” Sairanen
Henri ”MemZi” Alaharju

Rocket League

Venni ”Venni” Tolonen
Sebastian ”SeBbo” Satuli
Jere ”Korro900” Kinnunen

Tekken 7

Atte ”melkari” Visuri
Matti ”sona.” Sorvari
Joni ”Jopelix” Huovinen

Seuraa Ruotsi-ottelua suorana ISTV:ssä

Koko Ruotsi-ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Suomeksi selostettuna ISTV:ssä. Liity mukaan ja kannusta Suomen urheilijat voittoon!

Suomen e-urheilumaajoukkuetta tukemassa Suomen startup-yhteisö

”Peliala on alusta pitäen ollut yksi keskeinen osa suomalaista startup-yhteisöä. Pelinkehittämisessä Suomi on menestynyt hyvin verrattuna mihin maahan tahansa, myös Ruotsiin. Toivomme samaa menestystä myös e-urheilun huipuillemme”, toteaa Suomen startup-yhteisön Youssef Zad. ”Peliala on nopeiten kasvava viihteen ala ja e-urheilun katsojamäärät ovat nousseet jo satoihin miljooniin. E-urheilu tarjoaa hienoja kansainvälisiä menestymismahdollisuuksia entistä laajemmalle joukolle ihmisiä erilaisista taustoista. Toivomme, että sama osallistava ja monimuotoinen kulttuuri jatkuu e-urheilussa myös tulevaisuudessa.” Lisätietoa Suomen startup-yhteisöstä löydät yhteisön verkkosivulta startupyhteiso.com

CS:GO-maaotteluita tukee turnausalusta Esportal. Esportal järjestää suomalaisille ja ruotsalaisille CS:GO yhteisöille mahdollisuuden osallistua Ruotsi-otteluun turnausalustalla järjestettävän yhteisötapahtuman muodossa. Lisätietoa yhteisötapahtumasta osoitteessa esportal.com.

Lisätietoa yleisurheilun Ruotsi-ottelusta ja liput olympiastadionille löydät osoitteesta ruotsiottelu.fi.

Muut uutiset