Suomen CS-maajoukkue mukana näytösottelussa

Julkaistu ma 25. maaliskuuta 2024
Takaisin uutisarkistoon

Norja on kutsunut hallitsevan Pohjoismaiden mestarin näytösotteluun Bergen Games 2024 -tapahtumaan. Bergen Games on norjalainen e-urheiluun ja musiikkiin keskittyvä festivaali, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2023. Vuoden 2024 tapahtuma huipentuu lauantai-iltana 13.4. pelattavaan Suomen ja Norjan maajoukkueiden väliseen CS2 näytösotteluun. 

SEUL lähettää näytösotteluun viime marraskuussa Nordic Female CS Championship-turnauksen voittaneen joukkueen. Mestaruusjoukkueessa kilpaillut Silja “Siljeeeh” Heinonen on estynyt osallistumaan Bergenin näytösotteluun, joten Suomen viidenneksi pelaajaksi valittiin Emma “Pikkuems” Lampila. 

Maajoukkueen kokoonpano Bergen Games 2024 näytösotteluun:

Milona “miLo” Tiainen (kapteeni)
Lotta “Waldee” Liesmala
Alessandra “amyb” Kolari
Oona “oona1” Määttälä
Emma “Pikkuems” Lampila

Näytösottelun suomenkielisestä lähetyksestä vastaa myös ESL Impact lähetyksistä tuttu Andice.

Tapahtuman aikana vahvistetaan Suomen ja Norjan liittojen välistä yhteistyötä ja edistetään Pohjoismaisten lajiliittojen keskinäistä toimintaa. Maajoukkueen mukana Norjaan matkustaa hallituksen varapuheenjohtajat Sonja Ahtiainen ja Saku Pirinen. Peli- ja e-urheilukulttuurin tutkija Usva Friman matkustaa delegaation mukana osana tutkimusprojektiaan. https://gameresearchlab.tuni.fi/new-research-utilisation-project-pegasus/ 


Vuoden 2024 maajoukkueen valintamenettely julkaistaan tulevina kuukausina.

 

Muut uutiset