Suomelle kultaa iRacingin World Cupissa

Julkaistu ke 19. marraskuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Viime viikonloppuna suomalaiset menestyivät kansainvälisissä turnauksissa erittäin hyvin, kun Suomi nappasi kultaa iRacingin World Cupissa.

Suomi on voittanut kultaa iRacingin World Cup -turnauksessa viime viikonloppuna 15.11. iRacing on yksi maailman suosituimmista kilpa-autoilupeleistä. Turnaus pelattiin verkossa ja siihen osallistunut Suomen klubi voitti mestaruuden nyt jo toisen kerran. Edellisen kerran juhlittiin vuonna 2012, jolloin World Cupin turnausmuoto muuttui nykyisen kaltaiseksi.

World Cup muodostui kolmesta qualifier-turnauksesta, jossa pelattiin eri radoilla ja autoilla. Lohkovaiheen jälkeen itse pääturnauksessa kilpaili yhteensä viisi parasta klubia, joilla kullakin oli kisassa mukana viisi pelaajaa. Turnauksen palkintona oli pelin sisäistä valuuttaa, sekä rahat palkintopokaaliin! Lisäksi voittajaklubi, eli Suomen pelaajat, pääsevät valitsemaan ensi vuoden fiinaleissa käytettävät autot ja radat.

Suomalaiset dominoivat myös iRacing.com kuljettajien MM-sarjaa. Greger Huttu voitti mestaruuden neljännen kerran ja kuittasi siitä 10 000$. Olli Pahkala sijoittui kolmanneksi tienaten 1 500$ ja Aleksi Uusi-Jaakkola neljänneksi tienaten 1 000$.

Mikäli iRacing World Cup:in jälkilähetyksen katsominen kiinnostaa, kannattaa se käydä katsastamassa Youtubesta.

Muut uutiset