Suomalaiset taistelevat Natural Selection 2 maailmanmestaruudesta Colognessa Saksassa lauantaina!

Julkaistu to 20. helmikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Tänä lauantaina suomalainen Saunamen taistelee Natural Selection 2 -pelin maailmanmestaruustittelistä. Katso pääasiassa NS2 -peliyhteisön lahjoituksilla rahoitettu turnaus lauantaina kello 18:00 ja kannusta suomalaiset voittoon!

Suomalainen Saunamen-joukkue on yksi neljästä ESL:n Natural Selection 2 World Championship -turnauksessa pelaavista joukkueista. Kölnissä tulevana lauantaina. ESL:n studioilla järjestettävä tapahtuma on siitä ainutlaatuinen, että turnaus on rahoitettu pääasiassa hyväntekeväisyydellä. Pelin ja pelaajien fanit ja seuraajat ovat lahjoittaneet yhteensä yli 30 000 dollaria, jotka käytetään ensisijaisesti pelaajien lennättämiseen paikan päälle. Matkakustannuksista yli jääneet rahat laitetaan palkintopottiin, jonka toivotaan nousevan useiden tuhansien arvoiseksi.

Suomalainen Saunamen on Natural Selection -yhteisössä kuuluisa. Lähes 10 vuotta vanha klaani aloitti, kun alkuperäinen Natural Selection oli suosituimmillaan. Klaani on menestynyt erilaisissa turnauksissa vuosien ajan, ja on yhä pelin huipulla. Voit tukea Saunamenia sekä muita osallistujia ostamalla pelissä käytettävän emblemin Steamista.

Ottelut alkavat lauantaina klo 18:00 Suomen aikaa virallisessa streamissa. Kaikki muut streamit löydät turnauksen virallisilta sivuilta

 

Muut uutiset