Suomalaiselle Eemeli “Sn1pguy” Simpaselle pronssia venäläisessä näytösturnauksessa

Julkaistu pe 22. marraskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Venäjän e-urheilun liitto (Федерация компьютерного спорта России, RESF) ja venäläinen metallurgia-alan yritys Norilski Nikel järjestivät marraskuun alussa FIFA20 näytösturnauksen Murmanskissa, Venäjällä. Turnaukseen osallistui yhteensä kahdeksan pelaajaa, joista neljä oli Venäjältä, kaksi Suomesta ja kaksi Norjasta.

Venäläisedustajat olivat Robert “Ufenok77” Fakhretdinov, Mikhail “Torres” Zaporozhets, Davlyat “Dav-” Sagitov ja Artem “Gambit_Xal” Khalilov. Norjalaisia edustivat Ole Alexander Lende-Hansen sekä Stoele Sander Foerland. Suomea turnauksessa edustivat Anton “anzinho8” Korvenaho ja Eemeli “Sn1pguy” Simpanen.

“Kiinnostava reissu. Murmansk hieman erilainen paikka verrattuna yleisiin turnauksien matkakohteisiin joten jo sen puolesta oli aika kokemus. Turnaus itse ei ollut kovin kovatasoinen joten paikalle mentiin pääasiassa vain nauttimaan ja semifinaaleissa tappio tuli nykyisellejoukkuetoverille, FC Lokomotivin Robert “Ufenok” Fakhretdinoville. Loppujen lopuksi sijoitus ylsi pronssille”, kommentoi turnausta Eemeli Simpanen.

Turnaukseen istuvat suomalaiset pelaajat keskustelemassa turnauksen sivussa.

Suomea edustivat turnauksessa Anton “anzinho8” Korvenaho (vas.) ja Eemeli “Sn1pguy” Simpanen. Kuva: RESF

“Omalta osin turnaus meni täysin penkin alle käytännössä aivan ensimmäisestä pelistä lähtien, vaikka lohkoissa kaatuikin turnauksen ennakkosuosikki Ufenok. Missään vaiheessa en saanut omaa peliä kulkemaan halutulla tavalla ja jäin omassa lohkossani kolmanneksi. Reissu meni kuitenkin hyvin ja olosuhteisiin nähden turnauspuitteissa ei ollut valittamista”, turnausta muistelee Anton Korvenaho.

Marraskuun 2. päivänä pelatussa turnauksessa suomalainen Eemeli “Sn1pguy” Simpanen pääsi pronssisijoituksille, kun Anton “anzinho8” Korvenaho putosi lohkoissa. Turnauksen voitti venäläinen Artem “Gambit_Xal” Khalilov.

Kuva: RESF

Muut uutiset