Suomalainen Saunamen kutsuttu kilpailemaan Natural Selection 2 World Championship -maailmanmestaruusturnaukseen

Julkaistu pe 24. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Suomalainen Saunamen-joukkue on ollut Natural Selection -pelien huipulla jo vuosien ajan. Klaani on nyt kutsuttu osallistumaan ensi kuussa Saksassa järjestettävään pelin maailmanmestaruusotteluun.

Suomalainen Saunamen-joukkue on yksi neljästä ESL:n Natural Selection 2 World Championship -turnaukseen kutsutuista joukkueista. Karsinnat maailmanmestaruusotteluksi tituleerattuun turnaukseen järjestettiin viime joulukuussa. Kölnissä 22.2. ESL:n studioilla järjestettävä tapahtuma on siitä ainutlaatuinen, että turnaus on rahoitettu pääasiassa hyväntekeväisyydellä. Pelin ja pelaajien fanit ja seuraajat ovat lahjoittaneet yhteensä yli 30 000 dollaria, jotka käytetään ensisijaisesti pelaajien lennättämiseen paikan päälle. Matkakustannuksista yli jääneet rahat laitetaan palkintopottiin, jonka toivotaan nousevan useiden tuhansien arvoiseksi.

Suomalainen Saunamen on Natural Selection -yhteisössä kuuluisa. Lähes 10 vuotta vanha klaani aloitti, kun alkuperäinen Natural Selection oli suosituimmillaan. Klaani on menestynyt erilaisissa turnauksissa vuosien ajan, ja on yhä pelin huipulla.

Lisätietoja Natural Selection 2 World Championship -turnauksesta löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

 

Muut uutiset