Suomalainen e-urheiluorganisaatio, näin saat näkyvyyttä ottelutoiminnallesi!

Julkaistu ti 6. huhtikuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Hyvä e-urheilualan toimija.

Suomen elektronisen urheilun liitto pyrkii parhaansa mukaan tukemaan kotimaista kilpapelaamista. Tähän kuuluu osaltaan liiton Ottelut-portaali, johon se kokoaa tiedot suomalaisten toimijoiden tulevista turnauksista ja otteluista. Tämän lisäksi portaaliin tallennetaan otteluiden tuloksia, joukkuetietoja ja pelaajaprofiileja.

Yllä olevat tiedot lisätään portaaliin julkisista lähteistä. Yleisimmät lähteet ovat turnaussivustot HLTV, Liquipedia ja ESEA. Liiton toiminnan helpottamiseksi ja oman toimintasi näkyvyyden varmistamiseksi voit lähettää liitolle mm. seuraavia tietoja:

  • Kattavat tiedot järjestämistäsi turnauksista, mahdollisimman pian
  • Omat ottelulähetyksesi
  • Turnauksen virallinen tulossivu
  • Turnauksen logo läpinäkyvällä taustalla
  • Rosteritiedot: pelaajat, näiden liittymispäivämäärät, syntymäajat ja kuvat
  • Omien otteluidesi aikataulut, mikäli ne eivät ole julkisesti saatavilla

E-urheiluturnausten runsauden ja palvelun selkeyden vuoksi liitto pidättää oikeuden valita sinne kirjattavat turnaukset. Valinnat tehdään tapauskohtaisesti, usein lajin kokonaistoimintaa silmällä pitäen. Pääasiassa portaaliin kirjataan B-tason yllä olevat turnaukset, esimerkiksi CS:GOn ESEA-liigassa ESEA Main, Advanced ja Premier.

Yhteydenotot asiaan liittyen voi lähettää liiton viestintäkoordinaattori Niko Nikkilälle osoitteeseen niko.nikkila@seul.fi.

Kuva: Pekka Nummela, FEL Overwatch ja CS:GO -finaalit 2019

Muut uutiset