Skynett Langames järjestetään marraskuussa

Julkaistu ke 5. kesäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Trailblazers ja Skynett yhdistävät voimansa järjestämällä 1.-3.11.2019 Holiday Club Saimaalla Etelä-Karjalan suurimman e-urheilutapahtuman koskaan.

Skynett on järjestänyt tapahtumia 15 vuotta Parikkalassa, joissa pääpaino on ollut verkkopeleissä. Parikkalassa oli edellisessä tapahtumassa kävijöitä noin 300, joista puolet ostivat oman konepaikan pelaamiseen.

Holiday Clubilla myynnissä on 500 konepaikkaa ja samalla kävijämäärä kasvaa huomattavasti. Neuvottelut tapahtuman siirtymisestä Holiday Clubille aloitettiin loppuvuodesta 2018. Tapahtuman toteutuminen järjestyy maakunnallisella yhteistyöllä, jossa ovat mukana Trailblazers, Skynett, Imatran kaupunki ja Lappeenrannan kaupunki.

“Yhteistyö Skynettin kanssa on meille loistava asia. Tavoite on lisätä tietoisuutta e-urheilusta ja parantaa harrastusmahdollisuuksia”, Trailblazersin toiminnanjohtaja Ville Suutari kertoo. “Lisäksi Skynett omaa vankan kokemuksen tällaisten tapahtumien järjestämisestä, joten on luontevaa hyödyntää sitä osaamista myös isomman tapahtuman yhteydessä”.

Tapahtumaan ovat tervetulleita muutkin kuin koko viikonloput pelaavat. Tarjontaan kuuluu mahdollisuus pelien seuraamiseen, yleisöpelialueella tutustumista erilaisiin peleihin, luentoja e-urheiluun liittyen sekä retro-ja liikuntapelejä.

Tapahtumaa juontaa ja turnauksia selostaa Twitchistä tuttu Myst1s. Turnauksen kilpapuolelle valitaan suosituimpia pelejä, joita julkaistaan tarkemmin myöhemmin. Kilpasarjoihin tulee rahapalkinnot.

Seuraa Skynettin Facebook-sivuja tai Trailblazersin somekanavia kesän aikana. Lipunmyynti alkaa 15.8.2019 ja tarkempi ohjelma julkaistaan pitkin kesää pala kerrallaan.

Muut uutiset