SJ Gaming, Suomi OW ja Incoach liiton jäseniksi

Julkaistu ke 7. elokuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenistö kasvaa kolmella jäsenellä, kun SJ Gaming -joukkue (SJ Esports Oy), Suomi OW -yhteisö (Suomi OW ry) ja e-urheiluun keskittyvä valmennusyritys Incoach (Incoach Esport Oy) liittyvät SEUL:n jäseniksi. Toimijat hyväksyttiin jäseniksi liittohallituksen kokouksessa sunnuntaina 21. heinäkuuta.

“Lämpimästi tervetuloa mukaan! Pidän tärkeänä sitä, että liitto nähdään eri toimijoita yhdistävänä ja kenttää rakentavana voimavarana. Etenkin seura- ja kilpailutoiminnan osalta on keskeistä, että kaikki kotimaiset toimijat osallistuvat yhteiseen päätöksentekoon ja tuovat mukanaan uusia ideoita sekä aloitteita suomalaisen elektronisen urheilun kehittämiseksi”, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

SJ Esports Oy

SJ Esports Oy on sotkamolaisesta SuperJymystä irtautunut e-urheilutoimija. Tuoreen yhtiön taustalla on 25 vuotta voittamisen tunteita tuonut menestystarina ja pari vuotta e-urheiluakin. SJ Gaming e-urheilujoukkue on menestynyt kotimaisissa turnauksissa ja kolkuttelee nyt myös kansainvälisiä ovia.

Yhtiön tavoitteena on muun muassa rakentaa vastuullista e-urheiluseuratoimintaa, laajentaa jo olemassa olevaa Vuokatti-Ruka akatemia -koulutusmallia, kehittää merkittävästi harrastetoimintaa globaalilla palvelualustalla, kasvattaa omaa kilpatoimintaa sekä rakentaa yhteistoimintaa eri e-urheiluseurojen kanssa.

”Haluamme panostaa SEUL:n kanssa yhteisiin kehityshankkeisiin ja näin edistää harrastapelaajien ja tavoitteellisten e-urheilijoiden sekä koko toimialan kehittymistä. Olemme luomassa uutta e-urheilija sukupolvea”, alleviivaa toimitusjohtaja Jari Karlsson SEUL:n jäsenyydestä.

Suomi OW ry

Suomi OW ylläpitää Overwatch-yhteisöä suomalaisille, tarjoten mahdollisuuden vaikuttaa suomalaiseen Overwatch-yhteisöön monilla tavoin. Yhdistys järjestää erilaisia yhteisöturnauksia ja yhdistys on ollut mukana myös Suomen suurimmissa LAN-tapahtumissa. Yhteisötoimintaa on toteutettu jo vuodesta 2016. Suomi OW ry perustettiin yhteisötoiminnan ympärille huhtikuussa 2019. Suomi OW ry lähetti terveisiä jäsenyyteen liittyen:

“Olemme erittäin innoissamme SEUL jäsenyydestämme, ja toivommekin yhteistyömme poikivan yli 2000 jäsenen yhteisöllemme uusia mahdollisuuksia osallistua Overwatchin kilpailuihin sekä tapahtumiin!”

Incoach Esport Oy

Incoach Esport Oy on vuonna 2018 perustettu elektronisen urheilun valmennusyritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa e-urheiluvalmennus kaikille kilpapelaamisesta kiinnostuneille. Yritys keskittyy kursseillaan kilpapelivalmennuksen lisäksi liikuntaan ja elämänhallintaan. Incoach haluaa edistää e-urheilun kasvua auttamalla kouluja, urheiluseuroja ja yrityksiä lähtemään mukaan kilpapelaamiseen liittyvien monien mahdollisuuksien maailmaan.

Incoach on luonut räätälöityjä e-urheilun valmennuspaketteja, joiden avulla e-urheilukursseja voidaan järjestää missä tahansa Suomen oppilaitoksessa. Lisäksi Incoach järjestää kilpapeliaiheisia kesäleirejä nuorille yhteistyössä kaupunkien ja koulujen kanssa. Ensimmäinen leiri järjestettiin tänä vuonna Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa.

Tervetuloa jäseniksi SJ Gaming, Suomi OW ja Incoach!

Muut uutiset